Objavljeni datumi Dimensions i Outlook festivala 2014.

Objavljeni datumi Dimensions i Outlook festivala 2014.

10.10.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

I dok se još sliježu dojmovi sa uspješnih festivalskih izdanja 2013. koji su po prvi puta spektakularno otvoreni koncertima u pulskom amfiteatru Areni i koji su privukli tisuće posjetitelja sa svih strana svijeta, započele su pripreme za Dimensions festival 2014. i Outlook festival 2014.

 

Najveći  novitet dolazi u vidu zamjene termina dosada uobičajenih datuma održavanja festivala tako da će iduće godine slavna tvrđava Punta Christo u Štinjanu pokraj Pule prvo ugostiti Dimensions festival od 27. do 31. kolovoza, dok će se Outlook festival, najveći europski festival bass glazbe i soundsystem kulture, održati od 3. do 7. rujna.

 

Osim po otvaranju festivala u jedinstvenom ambijentu Arene, Outlook 2013. pamtit ćemo po odličnim nastupima preko 550 izvođača na 12 dnevnih i noćnih pozornica, rekordnom broju posjetitelja u festivalskom kampu i rekordnom broju zabava na brodovima, nevjerovatnoj pozitivnoj atmosferi i odličnom vremenu...dok je drugo izdanje progresivnog Dimensions festivala zabilježilo rast u svim segmentima: od broja pozornica i zabava na brodovima do broja posjetitelja i medija koji su pratili festival i imali prilike uživati u čak 507 sati glazbenog programa i u ekskluzivnim sadržajima kao što je prvi hrvatski Bolier Room koji je uživo putem interneta pratilo preko 116 tisuća ljudi.

 

Stoga ne čudi da su i Outlook festival i Dimensions festival ponovno su nominirani za najbolje festivale na UK Festival Awards i European Festival Awards. Outlook festival, osvajač nagrade UK Festival Awards za "Best Overseas Festival" 2011. ponovno je nominiran u istoj kategoriji, kao i na European Festival Awards u kategoriji "Best Medium Sized Festival".

 

Dimensions festival se nakon prošlogodišnje nominacije za najbolji novi festival na European Festival Awards natječe u kategoriji "Best Small Sized Festival", dok je na UK Festival Awards opet u društvu najvećih svjetskih festivala koji se bore za titulu "Best Overseas Festival".

 

Pobjednici UK festival Awards kao i European Festival Awards biti će odlučeni kombinacijom glasova publike i stručnog žirija koji čine profesionalci glazbene industrije, a glasati možete do 1.11.2013. u 12 sati na:

www.euvoting.festivalawards.com
www.ukvoting.festivalawards.com

 

Uskoro slijede informacije o povoljnijim ulaznicama za područje Hrvatske i zemalja regije: Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije i Srbije, dok su ulaznice za ostatak svijeta krenule u prodaju po early bird cijenama.

 

U iščekivanju službenih festivalskih videa iz 2013., pogledajte što posjetitelji misle o Outlooku www.youtu.be/oRL3AVF5fYI.

 

Izbor najboljih fotografija sa Outlook festivala 2013. možete pogledati na službenoj stranici Fort Punta Christo, kao i izbor najboljih fotografija s Dimensions festivala 2013.

www.fortpuntachristo.net/hr/fotogalerija/outlook festival 2013
www.fortpuntachristo.net/hr/fotogalerija/dimensions festival 2013

 

Sve informacije o Outlook festivalu dostupne su na:
www.outlookfestival.com
www.facebook.com/outlookfestival
www.youtube.com/outlookfestival
www.instagram.com/outlookfestival
www.twitter.com/OutlookFestival
www.soundcloud.com/outlookfestival
www.mixcloud.com/outlookfestival

Informacije o Dimensions festivalu možete naći na:
www.dimensionsfestival.com
www.twitter.com/Dimensions_Fest
www.facebook.com/DimensionsFestival
www.youtube.com/dimensionsfestival
www.instagram.com/dimensionsfestival
www.soundcloud.com/dimensionsfestival
www.mixcloud.com/Dimensionsfestival

Dimensions Outlook datumi objava 2014. godina kultura glazba Arena Pula festival Punta Christo Štinjan Best Small Sized Festival titula natječaj
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati