Natječaj Outlooka i Dimensionsa za dizajn festivalskog merchandisea

Natječaj Outlooka i Dimensionsa za dizajn festivalskog merchandisea

10.6.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Da li bi željeli da se vaš dizajn pojavi na službenim majicama Outlook i Dimensions festivala? Provjerite detalje natječaja za dizajn festivalskog merchandisea.

 

Dimensions, festival posvećen underground elektroničkoj glazbi održava se od 27. do 31. kolovoza 2014.  na prekrasnoj lokaciji tvrđave Punta Christo i okuplja najbolje od svjetske techno, house, deep dubstep, drum & bass elektroničke scene.

 

Outlook Festival, najveći europski festival bass glazbe i soundsystem kulture, od 3. do 7. rujna 2014. okuplja preko 400 izvođača koji će nastupiti na 12 pozornica na poluotoku i tvrđavi Punta Christo te na 48 zabava na brodovima.

 

Oba festivala otvaraju se spektakularnim koncertima u pulskoj Areni.

 

U natječaju za dizajn Outlook i Dimensions traže vizualni prikaz doživljaja festivala kroz dizajn za korištenje na odjevnim predmetima.

 

Prijedlozi artikala za dizajn (nije isključivo, prijedlozi dobrodošli)
• Muški T-Shirt (dizajn usklađen za bijele, crne i sive majice)
• Ženski T-Shirt (dizajn usklađen za bijele, crne i sive majice)
• Muška majica dugih rukava
• Ženska majica dugih rukava
• Jumper

 

Autori izabranog dizajna osvojiti će po 2 VIP ulaznice za Outlook festival i Dimensions festival, kao i primjerke festivalskog artikla na kojem će biti korišten njihov dizajn, te nagradu iznenađenja.

 

Prijaviti se možete na email adrese competitions@outlookfestival.com i competitions@dimensionsfestival.com sa subjektom “2014 Merchandise Design Competition” i privitkom prijedloga dizajna u PDF-u.

 

Rok za prijave je 11. lipanj 2014.

 

Sve informacije o Outlook festivalu i Dimensions festivalu su dostupne na:
www.outlookfestival.com
www.dimensionsfestival.com

Outlook Štinjan Pula Pozitivan ritam pozitiva Punta Christo launch party svijet najave party zabava gradovi zbivati podrška Joe Ford Croatia
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati