Muzika na Marsu - The Orange Strips

Muzika na Marsu - The Orange Strips

29.4.2010. // Muzika.hr // Objavljeno u kategoriji Glazba

Muzika na Marsu? Potvrđeno je još 1. travnja 2010. Hm, a kakva je to muzika na Marsu? Indie, naravno. A tko su ti 'indiejanci'? E, to ćete saznati uskoro... pa krenimo redom - The Orange Strips, predstavite se!

Kakvu atmosferu očekujete na Marsu?
Očekujemo gustu, vlažnu, močvarnu atmosferu, crvena svjetla pozornice i mnoštvo dobro raspoloženih i znojnih Zemljana, Marsovaca i sličnih im bića i pojava.

Ovo će vam biti prvo slijetanje na Mars, ima li uzbuđenja među članovima zbog novog velikog iskustva što ćete ponijeti u život?
Svako slijetanje na bilo koji komadić svemira za nas je dragocjeno iskustvo. Draž je tim veća što je to upravo Mars, naš prijateljski Crveni planet s kojim već oko 6 milijardi godina gajimo dobrosusjedske odnose. Narančasta i crvena su slične boje, dobro se slažu, tako da i mi vjerujemo da ćemo se dobro slagati s ekipom koja do tamo doleti i koja se tamo zatekne.

Što sve nosite sa sobom na Mars i čemu služe te stvari?
Nosimo naše čedo, album "Follow LP", koji će Marsovci i njihovi prijatelji i gosti moći kupiti po srednjem tečaju marsovske valute u protuvrijednosti od ciglih 20 kuna po CD-u. Prodavat ćemo ga po zakonima tržišta na Crvenom planetu – dakle samo crvene novčanice dolaze u obzir. Pošto je u našoj valuti jedina crvena novčanica ona od 20 kuna, neka tolika bude i cijena CD-a, u ime mira u svemiru!

Uz to, nosimo razne instrumente i tehnikalije koje će nam pomoći u komunikaciji s Marsovcima putem amplificiranih zvučnih signala koje ćemo koncentrirano odašiljati 40-ak minuta.

 


 

 Ostatak intervju možete pročitati ovdje

 

the orange strips diskografija follow lp neprofitna udruga poduzetništvo muzika
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati