Morcheeba @ Rovinj Summer Music Festival [17/08/2019]

Morcheeba @ Rovinj Summer Music Festival [17/08/2019]

16.8.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Nakon prvog spektakla (koncert Róisín Murphy) kojeg nam je ove godine priuštio Rovinj Summer Music Festival, sutra, u subotu 17. kolovoza, u Rovinju nastupa Morcheeba bend.

Britanska glazbena skupina podrijetlom iz Londona, s prvim je albumima utemeljenima na engleskom trip-hopu ostala u sjećanjima mnogih te još i danas nastavlja s uzbudljivim novim projektima. Njihova se slava nastavila i povećala tijekom vremena, a u svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri, njihova je muzika prošla elektronske faze, pop, alternativnu rock fazu te novi i moderniji indie zvuk. U Rovinju očekujemo stare hitove benda kao "Otherwise" i "Rome wasn't built in a day", ali i novije pjesme kao "It's Summertime" sa zadnjeg studijskog albuma "Blaze away".

Rovinj Summer Music Festival veoma je uzbuđen što će nakon Róisín Murphy ugostiti i Morcheebu, kada će nas ponovo vratiti u kasne '90 i početak milenija. Tada su Morcheeba i Murphy rasturali svjetskom trip-hop, pop i alternative rock scenom, a ove godine to sve ponovo proživljavamo u Rovinju na drugom po redu Summer Music Festivalu. 

Nakon prošlogodišnjeg prvog izdanja festivala u kojemu su nastupili Sophie Ellis-Bextor, Vesna Pisarović & Petit Standard Jazz Trio, Tony Cetinski & TonyC Orchestra, te Mario Biondi, Rovinj Summer Music Festival nastavlja u Istru dovoditi velika imena svjetske muzike. 

Ulaznice možete pronaći u sustavu Eventim te na Eventim prodajnim mjestima po cijeni od 200kn, dok će na nad koncerta cijena biti 250kn (http://bit.ly/2VBPXlJ).

morcheeba rovinj RMF summer sun fun vedras bend koncert ljeto eventim ulaznice Róisín Murphy TDR Istra Hravatska
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati