Labinskom šerifu su draži konji i pištolji nego žene

Labinskom šerifu su draži konji i pištolji nego žene

18.3.2011. // 24 sata // Objavljeno u kategoriji Zabava

Euro Laube, nekadašnji svjetski putnik koji je radio sve i svašta, sad jedva preživljava. U starom Labinu već 13 godina Euro živi bez vode i struje.

Rodio sam se kao šerif, to je moje zanimanje i sav moj život. Moj zadatak je da čuvam i pazim na sve što se događa u našem Labinu, priča labinska živuća legenda Euro Laube (64), federalni šerif Grada Labina dok s revolverom o boku ledenim pogledom ispod oboda kaubojskog šešira motri prolaznike. Euro, nekadašnji svjetski putnik koji je radio sve i svašta, sad jedva preživljava. U starom Labinu u trošnoj kućici „šerif“ već 13 godina živi sam bez struje i vode. Kod doktora nikad nije bio ali se plaši što će biti ako se razboli. S Portorikankom Elvom se prije 44 godine u Americi razišao dan prije vjenčanja.
- Moja kaubojska krv nije mi dala da se ženim. Pištolj i konje volim više od žena. Oni me još nikad nisu iznevjerili. Svo moje bogatstvo su mojih 20 pištolja, 12 pari čizama, 14 kaubojskih šešira, i 10 različitih uniformi a najdraže mi je ona Titova - priča Euro.

 

keko laube euro euro laube šerif labin maskota
Kako do posla za vrijeme covid-19? Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati