Koncertna turneja Fakofbolana povodom izlaska novog albuma

Koncertna turneja Fakofbolana povodom izlaska novog albuma

17.12.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Nakon predstavljanja novog albuma "...ako ne možeš napraviti sam bar pokvari drugome..." na nastupu u Šikutima i dijelom na zagrebačkom Trgu bana Jelačića u sklopu koncerta „Građani glasaju protiv“, legendarni pulski punk rockeri Fakofbolan nastavljaju s koncertima u prosincu: 21. u Palachu u Rijeci, 24. i 25. u Monteparadiso klubu u Puli i 27. u Menzi pri koritu na Metelkovoj u Ljubljani.

Fakofbolan, ili skraćeno FOB, su jedan od najpopularnijih hrvatskih punk rock sastava, koji početkom niza koncerata povodom promocije novog albuma nastavljaju diljem Hrvatske, regije i Europe. Poznati su po angažiranim tekstovima u kojima kritiziraju negativna stanja u današnjem društvu,  po pjevnim i "sing-a-long" refrenima, specifičnoj kombinaciji "uličnog" punkrock i "melodičnog" hardcore stila, a najviše po energičnim i žestokim koncertnim nastupima.

Novi album Fakofbolan-a "...ako ne možeš napraviti sam bar pokvari drugome...", objavljen za novu izdavačku etiketu PDV, sadrži 11 pjesama i može se nabaviti u digitalnom formatu na službenoj stranici www.pdv.com.hr  po cijeni od 45 kuna.

CD izdanje novog albuma po prvi puta će se u prodaji pojaviti 21. prosinca u Rijeci u Dallas music shopu, uz prigodno druženje s bendom s početkom u 20 sati.

Sve pjesme s novog albuma "...ako ne možeš napraviti sam bar pokvari drugome..." možete preslušati na Soundcloud profilu PDVa: https://soundcloud.com/pdvrec/sets/fob-ako-ne-mo-e-napraviti-sam

Fakofbolan su nedavno predstavili prvi animirani spot grupe "Uvijek ili nikad?“  čiju izradu potpisuju mladi umjetnici i animatori Jelena Oroz i Ivan Košutić.

 Nadolazeći koncerti Fakofbolana:

21.12. Rijeka, Palach + predgrupa: Kiper (Zg)
24.12. Pula, Monteparadiso klub
25.12. Pula, Monteparadiso klub
27.12. Ljubljana/SLO, Menza Pri Koritu + predgrupa: The Shock (Pu)

Do početka nove godine objaviti će se sljedeći datumi promotivne koncertne turneje, kao i datum objavljivanja albuma na LP formatu. Svi zainteresirani za dogovaranje nastupa Fakofbolan-a mogu se obratiti na mail: booking@pozitivanritam.hr

 


 

Više informacija o grupi Fakofbolan i novom albumu:
www.fakofbolan.com

www.pdv.com.hr

www.pozitivanritam.hr/booking/fakofbolan

www.facebook.com/pages/Fakofbolan/310494365700754

fob fakofbolan muzika album
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati