Koncert S.A.R.S.-a u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova

Koncert S.A.R.S.-a u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova

15.9.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Malo manje od mjesec i pol uoči, zbog velikog interesa i dobre prodaje ulaznica, odlučeno je da će se zagrebački koncert grupe S.A.R.S. održati 25. listopada u Velikoj dvorani Doma sportova!

 

Koncert 25. listopada bit će najveći i najvažniji solo koncert S.A.R.S.-a u Hrvatskoj, a usudili bi se reći i šire. Samo ove godine grupa će nastupati više od 100 puta po cijeloj regiji što ih u ovom trenutku čini daleko najtraženijom koncertnom atrakcijom ovih prostora.

 

Zagrebačka svirka predstavit će Žareta i ekipu na raskošno produciranoj pozornici u najomiljenijoj koncertnoj dvorani u Hrvatskoj, dvorani koju bend dobro poznaje od trijumfa na Pozitivnom koncertu. Pred njima će, osim Zagrepčana biti publika iz doslovce svakog kuta države, a i susjednih zemalja. Prema prvim izvještajima fanovi kupuju ulaznice u Osijeku, Rijeci, Šibeniku, Čakovcu. Dubrovniku, Karlovcu, Sisku i Slavonskom Brodu, a ima ih koji će na koncert stići iz Maribora i Ljubljane.

 

Već kod tri rasprodana koncerta u Tvornici kulture vidjelo se da S.A.R.S. ima snagu i brojnost fanova za najveće zagrebačke dvorane. Objava koncerta u Domu sportova samo je dodatno mobilizirala vojsku obožavatelja zbog koje se sad, 40 dana prije koncerta, službeno objavljuje da će beogradski sastav nastupati u Velikoj dvorani. Iznimna popularnost vidi se i po impresivnom broju pregleda njihovih spotova na You Tubeu. “Perspektiva” je debelo prešla 9 milijuna, “Buđav lebac” će uskoro uloviti 5 milijuna, “Lutka” je na 3.800.000 pregleda, “Debeli lad” na gotovo 2,5 milijuna, “To rade” je na 2.800.000, a “Rakija” će uskoro preći 3 milijuna, nabrojimo samo neke. Sveukupno, samo su spotovi S.A.R.S.-a na YT-u poslušani I pogledani više od 30 milijuna puta.

 

Ulaznice

Ulaznice u pretprodaji iznose 70 kn. Ukoliko ih ostane na dan koncerta, cijena će im biti 90 kn.

 

Službena prodajna mjesta:

·        Dirty old shop, Tratinska 18

·        Rockmark, Berislavićeva 13

·        Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7

·        Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7

·        Aquarius CD Shop Varšavska 13

·        Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

 

Koncert grupe S.A.R.S. organizira LAA.

karijera LAA Dom Sportova najveći koncert S.A.R.S. zagreb samostalan koncert ulaznice pripreme službena mjesta Velika dvorana program live
Kako do posla za vrijeme covid-19? Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati