Koncert pod zvijezdama Tonija Cetinskog u Medulinu

Koncert pod zvijezdama  Tonija Cetinskog u Medulinu

26.7.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Sve ljubiteljice i ljubitelje romantične glazbe i vrhunskog pjevanja, ove subote u Medulinu čeka prava poslatica, fenomenalan koncert pod zvijezdama Tonija Cetinskog u sklopu njegove turneje.


Predivna ljetna pozornica kod Starog malina pod zvijezdama idealno je mjesto za najboljeg hrvatskog pjevača i kralja romantike, Tonija Cetinskog, koji nastupa u sklopu programa Medulinskih noći kad cijeli Medulin slavi  špicu sezone uz brojne goste.

 

Svi posjetitelji moći će uživati u vrhunskoj produkciji, fenomalnoj pozornici, vrhunskom sound sustavu, te velikim šankovima kako bi omogućili osvježenje bez previše gužvi i čekanja.

 

Početak programa uz  Nikolu z Kukurini i Lighthouse bend počinje u 21 sat, a koncert Tonija oko 22:00 ili 22:30.

 

Za sve koji su zainteresirani za dolazak, želimo istaknuti da je kapacitet koncertne arene kod Starog malina u Medulinu 8 000 ljudi, te da ima dovoljno mjesta za sve zainteresirane.


Zbog očekivanog velikog broja posjetitelja, upozoravamo da dođete što ranije, kako bi se parkirali bez gužvi i na vrijeme došli na koncertnu večer.
Također, želimo napomenuti da se do Medulina može doći cestom direktno iz Pule, sa Ipsilona ili kao alternativnim pravcem, preko Šišana i Ližnjana.

 

Ovo napominjemo jer je u subotu nastala kolona na Medulinskoj cesti i time odgodila početak koncerta za sat vremena.

 

Ulaznice su u pretprodaji za sve koncerte do dan prije koncerta , a mogu se nabaviti preko sustava Eventim ili na prodajnim mjestima u Istri:  Activa Travel, Caffe bar Cabahia i caffe bar Sixty six(PULA),   T. agencija Marco Polo(MEDULIN), The Bar(Žminj), Art Public caffe(ROVINJ), Design caffe(LABIN), Caffe bar Epulon(PAZIN), Beach bar Copacabana(PLOMIN)i Caffe bar Velox(POREČ).


Cijena ulaznica u pretprodaji je 60 kn, a na ulazu 80 kn.

 

 

 

adria summer festival medulin toni toni cetinski koncert ljeto
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati