Juno Reactor & Laibach @ Kino Šiška, Ljubljana 18.09.2009.

Juno Reactor & Laibach @ Kino Šiška, Ljubljana 18.09.2009.

15.9.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Otvorenje novog centra za urbanu kulturu ‘KINO ŠIŠKA’  /  JUNO REACTOR live   /  LJUBLJANA

 

( fotografija kulturnog centra ‘Kino Šiška’ )

 

Petak, 18.09.2009. @ Kino Šiška (Ljubljana)

 

Juno Reactor  live (UK)
Laibach (SLO)

 

Početak:  20:00h
Ulaznica: 20eura / 25eura 

 

‘KINO ŠIŠKA’

Ovog petka se otvara novi centar za urbanu kulturu ‘Kino Šiška’ s težnjom da postane jedan od bitnijih prostora za urbanu kulturu i djelovanje u regiji. Svojim programom podržava multikulturalnost, kreativnost, urbanost, neopterećenost politikom, međunarodnu povezanost. Tehnološka naprednost prostora i to u obliku studija, laboratorija i ostale logistike koja se prostire na 2,468 m2 čine ‘Kino Šiška’ novitetom u regiji koji na novi način oblikuje urbanistički i kulturni identitet Ljubljane.

 

Koncerti, partiji, radionice, art perfomansi, teatar, film , ples, izložbe, moda. Sve to je ‘Kino Šiška’. Mjesto di će se umjetnici raznih zemalja povezati i na taj način učiniti Ljubljanu još prepoznatljivijom na regionalnoj kulturnoj mapi.

 

JUNO REACTOR

Juno Reactor, jedno od najznačanijih imena današnjice u elektronskoj glazbi. Fuzija eklektičnih glazbenih tekstura i raznih izričaja od trancea, duba, raznih egzotičnih vokala, transoidnih atmosfera i zvukova prirode čine ’sound’ Juno Reactora specifičnim, originalnim te eksperimentalnim.
Britanac Ben Watkins je glavna zvijezda ovog intermedijskog glazbenog projekta koji surađuje s brojnim umjetnicima iz sfere glazbe, filma itd.


 
Ceremonija etničkog kaosa kroz glazbu. Prošlost i futurizam se spajaju u jedno. Prašuma i pustinja se sele u ’silikonsku dolinu’. Spiritualno glazbeno iskustvo. To je Juno Reactor.

 

Njihov energični live nastup , kombiniranje elektronike s brojnim live instrumentima i vokalima nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Kreativnost glazbe u punom smislu te riječi. Juno Reactor se nametnuo kao nešto unikatno svojim albumima ‘Transmissions’, ‘Bible of dreams’, ‘Gods and monsters’, ‘Beyond the infinite’, ‘Labyrinth’ , te na kraju najpoznatijim albumom ‘Shango’.

 

Kreiranje glazbe za filmove kao što su ‘Matrix’, ‘Mortal Kombat’ ili razne serije i TV-reklame gdje se u podlozi mogu čuti neki od glazbenih uradaka Bena Watkinsa , samo su neke od uspješnih glazbenih eskapada ovog umjetnika.

 

Po prvi put u ovom dijelu Europe, Juno Reactor nastupa povodom otvaranja novog kulturnog centra ‘Kino Šiška’ u Ljubljani…..Za anale u kreativnosti glazbe.

 

 

Web info:
www.kinosiska.si
ulaznice za event - RASPRODANO!

:::Više o Juno Reactoru:::

 

Izvor: www.er45.com

Laibach Ljubljana Slovenija Juno Reactor Kino Šiška
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati