Joris Voorn @ Stere Dvorana, Rijeka 01.10.2011.

Joris Voorn @ Stere Dvorana, Rijeka 01.10.2011.

21.9.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

U subotu 1. listopada Stereo Dvorana će ponovo otvoriti svoja vrata te u novu sezonu zakoračiti nastupom planetarno popularnog nizozemskog tech-house producenta Jorisa Voorna koji je u posljednje tri godine ostvario nevjerojatan uspjeh na svjetskoj sceni moderne elektronske plesne glazbe.

 

Joris Voorn je za svog petnaestogodišnjeg rada istinskim ljubiteljima elektronske glazbe podario bezbroj svojih uradaka. Hitom 'Sweep the Floor' uzdrmao je Ibizu davne 2008. godine, potom je probudio i ostatak uspavanog mnoštva svojim remixom 'Dark Flower' Roberta Babicza i 'Ghost Song' dvojca Slam, te u konačnom ostavio bez daha i one najveće kritičare nakon objavljenog a danas već kultnog i najboljeg izdanja ikad Balance 014, dvostrukog CD-a renomirane etikete 'EQ Recordings'.

 

Duboki trag nije ostavio samo u producentskom smislu već i svojim nastupima diljem svijeta nastupajući u najeminentnijim klubovima, te na najvećim festivalima kao što su Global Gathering, Timewarp, Exit, Awakenings i mnogi drugi.

 

Svoj premijerni nastup u hrvatskoj imao je 2007. godine na Rabac Summer Fesitivalu, potom je upriličio riječku premijeru upravo u Stereo Dvorani 2009. u sklopu svjetske turneje povodom izlaska albuma 'Balance 014', da bi se još iste godine pojavio i u rovinjskom Monvi centru na eventu Stars Night čiji je headliner bio legendarni Carl Cox. Nakon skoro dvije godine izbivanja iz hrvatske Joris se vraća nastupom na eventu Get Exited na Zrću te oduševljava prepunu Papayu što je više nego dovoljan dokaz koliko je cijenjen u svijetu.

 

Ponovni nastup u Stereo Dvorani je više nego dobar mamac za sve ljubitelje elektronske glazbe i samoga Jorisa kao izvođača. Podršku će mu dati poznati provjereni hrvatski dvojac iz Balance.FM organizacije, Mark Ash iz Rijeke i Lemon iz Pule, te jedan od od lidera riječke Hartere Boodale, stoga ne propustite ovaj iznimni događaj i dođite na vrijeme jer se u Stereu očekuje stiskavac, a broj posjetitelja je ograničen.

 

:::Info:::
    
dan: subota      
datum: 01.10.2011.         
početak: 22.00h     
cijena ulaznice: 70/90kn
 
 
:::Line-Up:::
   
 
INFO:

Joris Voorn Stereo Dvorana Balance Lemon Mark Ash Boodale info
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati