INmusic festival poklanja NULTI DAN 28. lipnja!

INmusic festival poklanja NULTI DAN 28. lipnja!

2.3.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Sedmi po redu INmusic festival koji je najavljen za 29. i 30. lipnja na jarunskom Otoku hrvatske mladeži upravo je dobio još jedan - nulti dan! Nulti dan INmusica održat će se 28. lipnja kao dar posjetiteljima i zagrijavanje za nezaboravan doživljaj početka ljeta.

 

Produljenjem festivala na tri dana INmusic festival daje još jedan doprinos turističkoj ponudi grada Zagreba i Hrvatske, jer je za goste izvan Zagreba i iz inozemstva privlačnije putovati na trodnevni festival.

 

Još jedan dan festivala omogućuje dovođenje još nekoliko atraktivnih glazbenih imena, koji će dodatno potvrditi INmusic Festival kao jedan od najznačajnijih regionalnih festivala, s nizom europskih priznanja. Uz uvrštavanje među 20 najboljih europskih festivala od strane uglednog Timesa, ove godine je INmusic Festival uvršten u 10 najboljih europskih festivala od strane Globalgrasshopera, jednog od najvažnijih putničkih portala.

 

Trodnevni INmusic festival biti će još značajniji za zagrebačko gospodarstvo, jer će sa dodatnim danom održavanja gospodarske grane vezane uz festival ostvariti veće prihode.

 

Kupljene festivalske ulaznice vrijede i za nulti dan, izvođači koji će nastupiti nultog dana festivala bit će objavljeni uskoro, kao i novi dodatni sadržaji koji će biti predstavljeni na ovogodišnjem festivalu.

 

Do sada su svoj dolazak na INmusic 2012 potvrdili Franz Ferdinand, The Cranberries, Mando Diao i Gogol Bordello.

 

Festivalske ulaznice za INmusic festival 2012 mogu se naći u prodaji u Tisak media centrima u Hrvatskoj, te online putem www.ticketpro.hr, po izuzetno povoljnoj cijeni od 290 kuna, i to do 18. travnja.

Zagreb INmusic Jarun NULTI DAN koncert Ticketpro ulaznice festival
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati