INmusic festival nominiran za najbolji Europski festival!

INmusic festival nominiran za najbolji Europski festival!

6.10.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Ulaznice za ranoranioce za INmusic 2014 u prodaji

 

INmusic festival se i ove godine našao među nominacijama European Festival Award, u kategoriji „Best Medium-Sized Festival". INmusic festivalu je to peta po redu nominacija za ovu prestižnu festivalsku nagradu, dok je 2009. godine bio izglasan kao jedan od 10 najboljih europskih festivala. Glasovanje za najbolje festivale traje od 01. listopada do 01. studenog na internetskoj stranici www.euvoting.festivalawards.com, a kao i svake godine, svi glasači imaju priliku osvojiti ulaznice za festivale pobjednike. Najbolji festivali bit će proglašeni 15. siječnja 2014. u De Oosterpoortu, Groningen, na prvoj večeri otvaranja festivala i konferencije Eurosonic Noorderslag.

 

Ovom se nagradom glasovima publike i stručnog žirija odaje priznanje radu festivalskih organizacija. Europski festivali bore se u različitim kategorijama: Best Major Festival, Best Medium-Sized Festival, Best Small Festival, Best New Festival i druge.

 

Više od 300 europskih festivala iz ukupno 32 zemlje bore se za titulu najboljeg festivala, a European Festival Awards jedina je paneuropska nagrada koja odaje priznanje radu festivalskih organizacija. Prošle je godine za najbolje festivale glasovalo oko 500,000 festivalskih posjetitelja.

 

Osim ove nominacije, ove je godine INmusic festival primio velika priznanja poput onog National Geographic Travelera koji je uvrstio INmusic među 3 svjetska festivala koja treba posjetiti ili američkog Huffington posta koji ga je uvrstio među 10 svjetskih festivala koje treba posjetiti, CNN je uvrstio INmusic dvije godine za redom među 50 najboljih festivala u svijetu, a isto su učinili i međunarodni putnički portali: britanski GlobalGrasshopper, američki TravelFreak, španjolski Tripteria i nizozemski Take A Trip. Prošlih godina to je učinio i britanski BBC koji je objavio odličnu recenziju INmusic festivala nazvavši ga festivalskim draguljom s odličnim turističkim potencijalom za grad Zagreb.

 

Ulaznice za ranoranioce za INmusic 2014. već su sada dostupne po cijeni od 210 kuna isključivo u sustavu Entrio (u cijenu su uključeni svi troškovi transakcije).

Glasovanje je dostupno ovdje.

ljeto Entiro troškovi transakcije kupovina najave CNN BBC festivali konceri ulaznice Zagreb INmusic Jarun festival nominacija najbolji
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati