IN MEMORIAM: Milan Ivčević-Pajo (1962 – 2012)

IN MEMORIAM: Milan Ivčević-Pajo (1962 – 2012)

19.3.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Tužna vijest pogodila je sinoć ne samo Split, već cijelu futsal javnost Hrvatske. Milan Ivčević-Pajo preminuo je sinoć (18.03.2012) u 50.godini života. Hrvatski futsal ostao je tako osiromašen za velikog znalca, zaljubljenika u ovaj sport, fanatik futsala i velikog prijatelja CROfutsal portala.
 

MILAN IVČEVIĆ-PAJO (06.04.1962 – 18.03.2012)

 

Tužna vijest pogodila je sinoć ne samo Split, već cijelu futsal javnost Hrvatske. Milan Ivčević-Pajo preminuo je 18.03.2012.godine u 50.godini života. Pajo je bio veliki futsal fanatik, prijatelj CROfutsal portala, futsal trener, sudac i dužnosnik. Jedan je od najzaslužnijih ljudi za razvoj futsala na području Dalmacije, a samim time i cijele Hrvatske. Pajo je redovito bio prisutan na svim utakmicama 1.HMNL u Splitu, a vrlo često smo ga viđali i na utakmicama pod okriljem splitske „Udruge za mali nogomet“ gdje je vodio po jednu momčad u veteranskoj i seniorskoj ligi. Poslijednji angažman u 1.HMNL bila mu je kratka epizoda na klupi Muć Bitumine u prošloj sezoni, a poslijednji veći angažman je iz sezone 2008/2009 kada je na klupi Inera došao do 3.mjesta prvenstva Hrvatske iza tada nedodirljivih Nacionala i Brodosplit inženjeringa.

 
Pajo je u četvrtak 15.03 doživio moždani udar te je prebačen u bolnicu. Iz dana u dan stanje mu se pogoršavalo te je 18.03 u 23 sata napustio ovaj svijet. Vijest se brzo proširila u Splitu, a mnoge je poput Vašeg izvjestitelja ostavila zatečene. Za njim tuguje ne samo njegova obitelj, već i cijela sportska javnost. Sigurno je da će nam svima Pajo nedostajati, njegovo društvo, izuzetan smisao za humor… Pajo, bez tebe više nikada neće biti isto; silno ćeš nam nedostajati. Pajo, ti si legenda splitskog futsala, a legende nikad ne umiru. Živjet ćeš zauvijek u srcima našim!!!

 

Izvor: CROfutsal.com (Jerko Šimac)

 

Milan Ivcevic Pajo IN MEMORIAM Futsal Split Inero futsal fanatik sport zaljubljenik 1.HMNL trener sudac dužnosnik Dalmacija CROfutsal Jerko Šimac
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati