Hartera objavila line-up na Facebooku i Twitteru

Hartera objavila line-up na Facebooku i Twitteru

20.4.2010. // T - portal // Objavljeno u kategoriji Glazba

Većinu glazbenih poslastica festival Hartera predstavio je prošlog petka u zagrebačkom klubu Sirup, a objava popisa izvođača prenosila se uživo na Twitteru i Facebook.

Šesto izdanje Hartere održat će se od 10. do 12. lipnja 2010. u staroj riječkoj tvornici papira. Oni koji nisu prisustvovali partiju u Sirupu line-up mogu pogledati i komentirati na Facebooku i Twitteru.

Organizatori su ove godine pokušali izbjeći zamke nedostatka daljnjeg prostora za širenje te nastaviti razvoj neglazbenih popratnih sadržaja. Ovogodišnja će Hartera prvi put imati četiri pozornice, dvostruko veći kamp te bogatu suradnju s klubovima i umjetničkim grupama iz regije.

Između ostalog, sve posjetitelje ovogodišnje Hartere očekuje četvrti stage u Hartera Elektro Svetištu koje će najboljim grooveom puniti klub Sirup i Ambasada Gavioli. Na pozornici Red Bull Music Academy svirat će i podučavati Zed Bias, GreenMoney, Seiji, CosminTRG, Redlight & DreadMC i Eddy Ramich. Festivalske će poslastice biti servirane na Tuborg Main Stageu. Jedan od tih slatkiša je i Moderat, dragulj live elektronike. Uz njih na Tuborg Mainu svirat će i Atari Teenage Riot, suludi bend koji je početkom devedesetih godina prošlog stoljeća složio jedinstven i teško ponovljiv ekstreman zvuk digitalnog hardcorea, sastavljen od techna i punka te dobro začinjen lijevo-anarhističkim i antifašističkim stavovima.

Za sladokusce tu su još i Sleighbells, Ameri koji su bez ijednog službenog izdanja privukli ogromnu pažnju, što im je osiguralo nastupe na SYSW-u i Coachelli, a njihovo će se europsko ukazanje dogoditi samo na Primaveri i Harteri. Naravno, ni domaće snage nisu zanemarane, a u tvornici papira svirat će T.B.F., Dubioza kolektiv, SymbolOne live, Father, My Buddy Moose, Orange Strips, Bambi Molesters i mnogi drugi.

Cijena dvodnevne ulaznice za Harteru do 1. svibnja iznosi 200 kuna. 

hartera hartera6 festival tvornica papira rijeka muzika tbf bambi molesters the orange strips
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati