Hartera objavila dva nova EXTRA imena!

Hartera objavila dva nova EXTRA imena!

24.3.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Hartera Festival novim imenima svojeg ovogodišnjeg lineupa stavlja smiješak na lice plesača. Uz već najavljenog Trentemollera, na listu izvođača glavne pozornice dodani su James Holden i Petar Dundov.

Jamesu Holdenu ovo će biti premijerni nastup u Hrvatskoj. Relativno često pišemo o ovom momku koji je na britanskoj sceni zasjao još 1999. za vrijeme studiranja matematike na Oxfordu, da bi brzo po pokretanju vlastite izdavačke kuće Border Community stekao pravi kult obožavatelja, kako među kolegama, tako i u publici.
 
 
Razloga za to ima napretek: odlični setovi, jednako kvalitetne kompilacije (od kojih je mnogima Balance br.5 možda i jedna od najupečatljivijih miksanih kompilacija izdanih u prošlom desetljeću uopće), sjajna izdanja na labelu i općenito kolektiv ljudi koji stoji iza njega, sa negeneričkim, u neku ruku "pomaknutim" pristupom produciranju melodične elektroničke glazbe.
 

Nathan Fake - The Sky Was Pink (James Holden Remix) @ Youtube

 

James trenutno radi i na novom studijskom albumu, pa nije isključeno da nešto novog materijala testira upravo na Harteri.
 

Petar Dundov - Distant Shores @ Youtube

 

Na glavnu pozornicu stati će i Petar Dundov i to u live PA varijanti! Petar se lani vratio na globalnu scenu na velika vrata sa fenomenalnim singlovima i remiksevima, oduševljavajući i kremu DJ svijeta i plesače na relaciji New York - London - Tokyo, koji su Petra doživjeli uživo ili kroz setove jednog od njegovih nebrojenih kolega čijim je hvalospjevima obasut na konto produkcije.
 
 
 

James Holden Hartera festival Border Community Petar Dundov live PA Jacbri.com
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati