Get EXITed „Music festival“ @ Papaya club, Novalja 01.07. - 04.07.2010.

Get EXITed „Music festival“ @ Papaya club, Novalja 01.07. - 04.07.2010.

2.7.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Na Get EXITed glazbenom festivalu u petak 02. srpnja plesat ćemo uz svjetsku legendu Sven Vatha, a dan nakon, u subotu 03. srpnja uz regionalne zvijezde Umeka i Gramophonedzie, Dj Enemyija, Dj Acica, Dj Fanatica i dr. Glazbeno putovanje u Papayi u četvrtak 01. srpnja otvorit će humanitarna akcija „Ambasadori regije u borbi protiv droge“ čija su zaštitna lica: Ivana i Marija Husar, Marko Milićević Gramophonedzie, Dj Ačić, Ivo Karlović, Novak Đoković i Maja Čengić.

 

PAPAYA- Get EXITed glazbeni MENU:
 

 

Sven Vath - prvi dan Get EXITed festivala u Papayi otvorit će „legenda nad legendama“, njemac koji je zadnji put nastupao prije 7-8 godina u Hrvatskoj. Hrvatska publika ga pamti kao jednog od najvećih „party zabavljača“. Njegova karijera počinje davne 1982.g., a danas kada se osvrnemo unazad iza njega je jedna od najimpresivnijih DJ karijera. Osnivač jedne od prvih trance diskografskih kuća Harthouse, ali i prvi trance DJ na svijetu kojem je i danas zaštitni znak „sviranje s gramofona“/ploča. Ugledni Mixmag magazin njegov album „Accident in paradise“ stavlja u top 50 dance albuma svih vremena, a netom nakon toga osvaja i titulu „"The Godfather of Techno"“.  Prošlogodišnje izdanje njegove popularne Coocon večeri u najvećem klubu na svijetu Amnesia proglašena je najboljom večeri na Ibizi. Sven Vath i nakon 20 godina brilijantne karijere pripada samom vrhu „dance glazbe“, a danas ime Sven vath ponosno stoji iza njegovog životnog djela Cocoon Music Event GmbH koji obuhvaća: diskografsku kuću, klub u Frankfurtu i najbolju klupsku večer.

 

Gramophonedzie - drugi dan festivala, 03. srpnja Papaya će plesat u ritmu megahita „Why don't you“. Planetarni uspjeh mega singla „Why don't you“ dosegao je najviše vrhove svih svjetskih top lista, a Gramophonedzie su tako postali prvi srpski glazbenici koji su zauzeli broj 1 britanskog MTV-ija. Podsjetimo, britansko izdanje MTVija slovi kao jedno od najrelevantnijih glazbenih tijela i subjekata u svijetu. Marko Miličević je osoba koja stoji iza zaraznog plesnog singla „Why Don't you“, a njegovom proboju na svjetsku scenu, svjedočio je i Get EXITed tim u sklopu njegovih nastupa na Winter Music Conference u Miamiju. S diplomom Akademije umjetnosti u Beogradu, te ugovorom s jednom od najmoćnijih diskografskih kuća na svijetu EMI records, Marko Miličević Gramophonedzie suvereno korača prema svjetskom vrhu glazbene industrije. Vrijedno je napomenuti da je „Why Don't you“ standardan Dj set singl velikana poput Swedish House Mafia, Carl Cox, David Moralesa, Roger Sanchez, David Guetta...niz se nastavlja.

 

Umek - jedini DJ i producent s ovih prostora koji se nalazi na prestižnoj DJ Mag ljestvici najboljih svjetskih DJ-a. Vjerojatno se tek na prste jedne ruke mogu nabrojiti ljubitelji elektroničke glazbe koji nikad nisu čuli za Umeka – najveću regionalnu zvijezdu i međunarodno priznatog DJ-a i producenta koji na samom vrhu scene vlada već više od desetljeća.  Biografija Slovenca Uroša Umeka, nakon više od 15 aktivnih godina, doista je više no impresivna – kao DJ imao se priliku dokazati širom Amerike, Australije i Azije, a ogroman broj njegovih radova, ploča, kompilacija ili studijskih mikseva izdanih za neke od vodećih svjetskih izdavačkih kuća, ne prestaje se prodavati u enormnim količinama te vrtjeti po najpoznatijim klubovima Europe i Amerike.  Njegova je produkcija danas puno modernija i kompleksnija. Dakako, činjenica je da su ga stvari poput »Latexa« ili »Lanicora« lansirale u vrh techno svijeta. Nakon toga se zasitio i krenuo u drugom smjeru otkrivajući jedan totalno novi svijet, izbacio je ploče drugih žanrova koje su također postale pravi hitovi.

 

Društvo će im praviti i poznati Novosadski Dj-evi Acic, Enemy i Fanatic te splićanin Pero Fullhouse.

 

Music Festival Papaya Zrće Umek Sven Vath Gramophonedzie Get EXITed Novalja
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati