Filmovi koji nisu vrijedni gubitka vremena: Terminator Salvation (Terminator Spasenje)

Filmovi koji nisu vrijedni gubitka vremena: Terminator Salvation (Terminator Spasenje)

30.9.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Film

Kratki sadržaj filma

Godina je 2018.Sudnji dan je stigao i prošao, donoseći potpuno uništenje suvremene civilizacije. Vojska Terminatora patrolira razorenim krajolikom, ubijajući ili sakupljajući ljude koji se skrivaju u opustjelim gradovima i pustinjama. No, male grupice preživjelih su se organizirale u pokret otpora, skrivajući se u podzemnim bunkerima i koristeći svaku priliku da napadnu daleko nadmoćne snage strojeva.
 
Terminatorima upravlja mreža umjetne inteligencije Skynet, koja je četrnaest godina ranije postala svjesna i u tren oka se okrenula protiv svojih stvoritelja, nuklearnim oružjem razarajući svijet koji nije slutio što mu se sprema. Samo jedan čovjek je znao za predstojeći Sudnji dan. Jedan čovjek, čija je sudbina uvijek bila isprepletena sa opstankom ljudske vrste: John Connor (Christian Bale).
 
Sada, svijet se nalazi pred budućnošću na koju je Connor upozoravan cijeli svoj život. No, nešto potpuno neočekivano je uzdrmalo njegovu vjeru da ljudska vrsta ima šanse pobijediti strojeve: pojava Marcusa Wrighta (Sam Worthington), stranca iz prošlosti koji se, prije buđenja u ovom čudnom novom svijetu, jedino sjeća da je bio osuđen na smrt. Connor mora odlučiti može li vjerovati Marcusu.
 
No, dok Skynet priprema novu strategiju za posljednji napad kojime bi zauvijek uništio pokret otpora, Connor i Marcus moraju pronaći način da surađuju; da zajedno infiltriraju centar operacija Skyneta i sukobe se direktno sa svojim neprijateljem...
 
izvor: http://www.moj-film.hr

LC komentar:

film je los, stvarno ga je bolje preskocit

terminator višak vremena film filmska umjetnost roboti John Connor
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati