Filmoteka: Outsourced / Moja indijska avantura (2006)

Filmoteka:  Outsourced / Moja indijska avantura (2006)

19.11.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Film

Outsourced je suvremena komedija o međukulturalnim sukobima i ljubavi. „A poslovi odlaze“ svjetsku je premijeru doživio na Filmskom festivalu u Torontu 2006. godine, a nakon toga slijedilo su uspješno prikazivanje na mnogim svjetskim festivalima.

Todd Anderson (Hamilton) dane provodi upravljajući centrom za pomoć korisnicima u Seattleu sve dok se njegovo radno mjesto, zajedno s cijelim uredom, ne ukine i ne premjesti u Indiju. Da nanesena mu uvreda bude još gora, Todd mora otići u Indiju kako bi obučio svog nasljednika. Dok prolazi kaotičnim Mumbaijem i snalazi se u uredu koji je neprestano paraliziran kulturnim nesporazumima, Todd žudi za povratkom svim blagodatima svog doma.

Međutim, upravo preko članova svog tima novih djelatnika u pozivnom centru za odnose s klijentima, jako simpatičnih Indijaca, uključujući i njegova prijateljski raspoloženog i vrlo motiviranog zamjenika, Pura (Asif Basra), te šarmantne, samouvjerene Ashe (Ayesha Dharker), Todd shvaća da i on mora mnogo naučiti – ne samo o Indiji i Americi, nego i o samome sebi. Uskoro otkriva da je činjenica da je postao višak možda najbolja stvar koja mu se u životu dogodila.

Stars:

Josh Hamilton, Ayesha Dharker, Asif Basra

IMDB

 

 

 

 


LC komentar:

Romantična limunadica. Ništa posebno.

američka romansa film fimoteka bollywood
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati