FILM „THE BATMAN“ U DISTRIBUCIJI BLITZ-a OBORIO SVE REKORDE I OSTVARIO PREKO 100.000 GLEDATELJA U HRVATSKOJ!

FILM „THE BATMAN“ U DISTRIBUCIJI BLITZ-a OBORIO SVE REKORDE I OSTVARIO PREKO 100.000 GLEDATELJA U HRVATSKOJ!

4.4.2022. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Film

INTENZIVAN, UZBUDLJIV I MOĆAN FILMSKI SPEKTAKL JE VRATIO PUBLIKU U KINA

Posljednji filmski hit kompanije Warner Bros. THE BATMAN, u distribuciji Blitz filma, već je prvog vikenda prikazivanja obarao rekorde gledanosti,  a nakon mjesec dana prikazivanja u Hrvatskoj ga je u kinima pogledalo impresivnih 103.194 gledatelja, sa zaradom od 4.718.783 kn, čime je THE BATMAN postao najuspješniji film Batman franšize svih vremena u Hrvatskoj!

Osim toga, THE BATMAN je među prva tri najuspješnija DC naslova svih vremena, iza Jokera i Aquamana koji su se u kinima prikazivali prije pandemije.

Ovaj impresivan podatak vraća vjeru u nastavak normalnog života i povratak publike u kina koja je jedva dočekala ovako intenzivan i uzbudljiv filmski spektakl, stvoren za gledanje na velikim platnima kino dvorana.

Tijekom filmske povijesti Batmana su glumili fantastični i nagrađivani glumci, a svaki je na svoj jedinstven način dao liku Batmana novu dimenziju. Izvanredne kritike koje je Robert Pattinson dobio za svoju ulogu kultnog DC-ova junaka, ali i majstorski ugođaj nelagode, straha i terora koji je u filmu uspio dočarati redatelj Matt Reeves, uspjeli su zadovoljiti visoke kriterije publike koja vjerno prati franšizu o Vitezu tame.

Zvjezdanu ekipu, osim Roberta Pattinsona, čini poznata Gothamova postava čije uloge nose Zoë Kravitz kao Selina Kyle; Paul Dano kao Edward Nashton; Jeffrey Wright kao James Gordon; John Turturro kao Carmine Falcone; Peter Sarsgaard kao okružni tužitelj Gil Colson; te Barry Keoghan, Jayme Lawson, Andy Serkis kao Alfred; i Colin Farrell kao Oswald Cobblepot.

Scenaristi filma su Matt Reeves i Peter Craig. Reeves i Dylan Clark su producenti, zajedno sa Simonom Emanuelom, Michaelom E. Uslanom, Walterom Hamadaom i Chantal Nong Vo.

THE BATMAN, u distribuciji Blitza, još uvijek stignete pogledati u kinima, a ulaznice možete kupiti na blagajnama kina ili online.

the batman film blitz labin kino projekcije ulaznice distribucija istra hrvatska rekordi gledanost zagreb Matt Reeves Zoë Kravitz Robert Pattinson Peter Craig
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati