Engleski jungle producent ARIES 31.01. u Puli, i 1.02. Zagrebu

Engleski jungle producent ARIES 31.01. u Puli, i 1.02. Zagrebu

27.1.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Nakon gotovo pola desetljeća ponovo nas posjećuje ARIES, drum'n' bass, jungle i dubstep DJ i producent iz Velike Britanije. Uživa u bass kulturi od 1990. godine, njegova glazba najviše je inspirana roots i dub reggae-om, a produkcija jedinstvena i vrlo dobro prihvaćena na plesnom podiju. Glazbenu karijeru započinje 2000. godine, a izdanja niže od prve ploče objavljene 2005. za Co-Lab Records. Na istom se izdanju pojavljuje hit “Herbsmoke”, kojeg su remixirali i d’n’b velikani TC i Marcus Visionary. Tokom karijere surađivao je sa mnogim talentiranim umjetnicima, njegove pjesme redovno podržavaju i vrte legende poput Shy FX-a ili Zane Lowe-a. Uspostavljene veze uspješno su održane i potvrđene prošle godine kada smo Aries-a mogli slušati na Outlook festivalu, i sa nestrpljenjem očekujemo da uz podršku niza domaćih izvođača zakuha situaciju na plesnim podijima u Puli i Zagrebu.

U petak, 31. siječnja, nastupiti će na popularnom pulskom Rojc Showcase-u, u klubu Monte Paradiso, uz podršku članova PulaP Reggae Station-a, i Shece i L Jay-a iz Seasplash Pula Crew-a.

U subotu, 1. veljače, nastupiti će u novootvorenom prostoru zagrebačkog kluba Sirup, u organizaciji Trip To Zion-a, i kombinaciji klupskih programa Bass Explosion i Subjekt, kada će domaću podršku prvoj činiti Jin-San i Verbal iz Kingstoned Sound-a, Omanian iz BiH, uz hosting MC Ras Mist Highper-a, a drugoj 207 i Sheco iz Seasplash Pula Crew-a, Brat Leeks iz Dirty Beatz-a, te domaćin Agregat.

 

 

Petak, 31.01.2014. - Rojc Showcase @ Monte Paradiso klub, K. Rojc, Pula
+ Pulap Reggae Station, L Jay, Sheco

Subota, 1.02.2014. - Trip To Zion pres. Bass Explosion & Subjekt @ Sirup, Zagreb
+ Kingstoned Zvuk, Omanian (BiH), MC Ras Mist Highper, Seasplash Pula Crew, Brat Leeks, Agregat

ARIES (Birmingham, UK)
[Pure Vibez Recordings / Chopstick Dubplate / Dread Recordings / Co-lab Recordings / V-Recordings / Run Tingz Recordings / Powa Cuts / Dubwise Station / Lion Dub / Sub Slayers / Born On Road]

jungle rojc muzika producent bass aries dj dub dubstep drum`n` bass
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati