Dub Trio (USA), Bamwise @ Klub Attack, Zagreb 13.04.2014.

Dub Trio (USA), Bamwise @ Klub Attack, Zagreb 13.04.2014.

10.4.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Seasplash, Attack i Pozitivan Ritam predstavljaju:
DUB TRIO (USA) & BAMWISE
Klub Attack!/AKC Medika, Pierottijeva 11, Zagreb
Nedjelja, 13.04.2014., vrata 21:00h, koncert 21:30h

Participacija:
40kn rezervacija (sa naznakom "dub trio", imenom i prezimenom do 12.04.) @ klubattack@gmail.com
60kn na ulazu
 
DUB TRIO
 
Dub Trio vraća se u Zagreb u sklopu europske turneje sa svojim četvrtim i do sada naj-eksplozivnijim albumom do sada! Neodoljiv kolosplet zvukova, stilova i ideja što se polagano njišu i u pravom trenu udare žešče no ikada. Može li metal koegzistirati sa sirovim i teškim dub ritmovima? Najnoviji album dokazuje da, ne samo da može, već da u pravim rukama može i procvati. S novim albumom pod nazivom "IV", bend, koristeći više instrumenata, doslovno muči opremu, reže i spaja audio materijal, stavlja naglasak na teorije, emocije, zvukove i koncepte svojeg glazbenog istraživanja kako bi stvorili svoju unikatnu interpretaciju DUB-a kao umjetničke forme.  
 

BAMWISE
 
DIY projekt suvremene Hrvatske dub generacije. Bamwise kreće kao suradnja petero glazbenika i jedne VJ-ice okupljenih oko iste ideje stvaranja elektronske DUB glazbe. Njihova ideja je ukomponirati jednako "sintetičke" i "akustične" elemente u sirov zvuk, sa naglaskom na ritmičku sekciju kao originalan recept dub reggae-a. Inspirirani Jamajkanskim dub-om i reggae-om , uzdignutim na viši nivo kombiniranjem raznih elemenata suvremene elektronske glazbe te prateći dub produkciju velike britanije i francuske, Bamwise stvara novu i svježu dimenziju dub-a na sceni. 4syntha, bubanj, bas, gitara, vokal, brdo efekata, video projekcija i želja za inspiriranjem ljudi da slušaju, misle i djeluju; stvoriti će ugodne niske frekvencije i sirov zvuk, uz pozitivne vibracije koje će vas natjerati da se krećete u ritmu!
 

Koncert omogućuju:

AKC ATTACK!

Seasplash Festival

Pozitivan Ritam

DUB TRIO BAMWISE Zagreb Attack Pozitivan Ritam klub DIY projekt dub participacija ulaznice AKC Medika predstavljanje Seasplash europska turneja
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati