Carnival DJ Session w/ Robert Babicz LIVE @ Šator Delta, Rijeka 18.02.2012.

Carnival DJ Session w/ Robert Babicz LIVE @ Šator Delta, Rijeka 18.02.2012.

14.2.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Robert Babicz, njemački producent poljskog podrijetla, jedan je od ključnih europskih techno igrača protekla dva desetljeća. Od gotovo 20 aliasa i pseudonima vjerojatno najpoznatiji je Rob Acid, s kojim je još u devedesetima polučio veliki uspjeh. Danas glazbu potpisuje uglavnom svojim pravim imenom, a njegovi su radovi, bez imalo pretjerivanja, nezaobilazni u setovima svih relevantnih velikih imena elektroničke glazbe.

Među njegove fanove spadaju između ostalih John Digweed, Sasha, Carl Cox, Sven Vath, Mauro Picotto, Michael Mayer i Marc Romboy, za čije je izdavačke kuće objavio neke od svojih najvećih uspješnica i koji su ga uvrstili u svoje službene miksane kompilacije. Pored toga, Robert vodi i vlastiti label Babiczstyle, na kojem objavljuje isključivo svoje originalne radove i suradnje s drugim glazbenicima.

Robertovo glazbeno i studijsko znanje ne očituju se samo u njegovoj vlastitoj glazbi, već i onoj brojnih kolega sa scene koji mu povjeravaju poslove produkcije i masteringa, radom za Native Instrument čije alate koristi velik broj ljudi, te njegovim nastupima uživo, bez obzira nastupa li kao DJ ili live PA.

Osim toga, Robert bilježi svoja putovanja svijetom na filmu i sam radi spotove za svoju glazbu, želeći tako još jače dočarati emocije koje su ga vodile dok ju je stvarao. Premijerni susret Roberta Babicza s hrvatskom publikom zakazan je za 18. veljače na drugom izdanju Carnival DJ Sessiona u sklopu kojeg će se predstaviti sa dvosatnim nastupom uživo.
 
Na pozornici drugog po redu Carnival DJ Sessiona 18. veljače Robertu će se pridružiti niz etabliranih regionalnih i domaćih imena.

Kao gosti nam iz Srbije dolaze Dee Face i Vladimir Ačić, članovi organizacije Happynovisad aktivni preko deset godina. Dee Face jedan je od suosnivača organizacije te od 2003. dio teama iza Exit Festivala, dok ste Vladimira osim na lineupovima s nizom etabliranih imena mogli zapaziti i kao producenta na labelima Italo Business i 1605. Vladimirov sada već legendarni set na Exitu 2003. bio je proglašen najboljim techno setom festivala.

Vodeći hrvatski hard techno udarnik DJ Ogi ovom će prilikom nastupiti u live PA izdanju, te predstaviti svoja nova izdanja. Ponovo je tu svima dobro poznati dvojac Underground Sky, iz Pule dolazi Bebetto, iz Zagreba se vraća riječko dijete i voditelj kluba Sirup Arszenik, dok će boje mlađe generacije predstavljati Miss Soulfly, Mystic i Okmanow.
 
18.02.2012, Šator Delta Rijeka

CARNIVAL DJ SESSION 2012

Robert Babicz LIVE!
(Babiczstyle, Systematic, Bedrock, Kompakt, Audiomatique // GER)
- on a mission with sounds & emotion -
 
DJ Ogi LIVE!
Dee Face
Vladimir Ačić
Underground Sky (Tom Jay & Rosho)
Bebetto
Arszenik
Miss Soulfly
Mystic
Okmanow


VJ Marocco

početak 20:30 / kraj 04:00
 
 
 
 
 
:::TIMETABLE:::
20.30 - 21.15 Mystic vs Okmanow
21.15 – 22.00 Miss Soulfly
22:00 – 22.45 Arszenik
22.45 – 23.30 Bebetto
23:30 - 01.00 ROBERT BABICZ LIVE PA
01.00 - 02.15 Dee Face & Vladimir Aćić
02.15 – 03.00 Underground Sky
03.00 - 04.00 DJ Ogi LIVE PA
 

Robert Babicz Carnival DJ Session Delta Šator Rijeka Ogi live video VJ Marocco Okmanow Essential Mix Glade Festival Rob Acid Bebetto Bedrock besplatno
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati