Bluetooth Headset - za razgovore bez buke

Bluetooth Headset - za razgovore bez buke

3.10.2007. // Total Portal // Objavljeno u kategoriji Znanost i tehnologija

Predstavljen je Bluetooth Headset koji se može koristiti sa mobitelom. Revolucionarno je to da omogućava Noise Shield tehnologiju.

Ova tehnologija je prvobitno napravljena za vojsku SAD, a omogućava eliminiranje buke iz okoline tijekom Hands Free razgovora.

JAWBONE TECHNOLOGY:
1.Glas aktivira senzor: 'Pokupi' vibracije vilice da bi točno identificirao kada korisnik govori
2. Dva mikrofona: Prima audio-signale od glasa korisnika i ambijentalni zvuk iz okoline
3. Softver: Konstantno vrši transmisiju zvuka kako bi izbacio buku iz okoline tijekom razgovora
4. Earpiece: Dolazeći zvuk se automatski povisuje tako što se jača frekvencija koja povećava frekvenciju glasa u odnosu na okolinu.

Ukoliko ste na bilo koji način vezani za komunikaciju mobilnim telefonima, i ovisni set o njima, obradovat će vas vijest da se na tržištu može naći Bluetooth Headset.

Bluetooth Headset donosi nevjerojatnu kvalitetu koju ne možete usporediti s bilo čime dosad viđenim na tržištu. Možete slobodno pričati dok šetate bučnom ulicom ili slušati glazbu dok s nekim razgovarate, apsolutno je svejedno.

Vaš glas će biti apsolutno čist, a osoba sa kojom razgovarate neće ništa čuti osim vašeg glasa, prenosi Blic.

Bluetooth Headset je primarno napravljen za Ministarstvo obrane Sjedinjenih Država kako bi komunikacija bila što čistija u veoma bučnim i teškim uvjetima.

Upravo zbog toga u mikrofonu Bluetooth Headseta se nalazi pametni senzor koji može prepoznati glas korisnika i izloritai svu ostalu buku.

Bluetooth tehnologija
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati