5. Skaville Festival

5. Skaville Festival

25.7.2011. // Novi list // Objavljeno u kategoriji Glazba

5. Skaville Festival

vrijeme: 28.7.2011. - 30.7.2011.
mjesto: kamp Preluk
url: http://skaville.org/

Peto izdanje Skaville Festivala održat će se od 28. do 30. srpnja i to na novoj lokaciji: u kampu Preluk smještenom između Rijeke i Opatije te ugostiti brojne izvođače iz Jamajke, Njemačke, Valencije, Slovenije, Francuske i Hrvatske. 

Na najrasplesaniji ljetni festival na Jadranu dolazi Pat Kelly, živuća legenda izvorne reggae i rocksteady glazbe. Rođen u Kingstonu na Jamajci 1949. godine, Kelly je poznati ska i reggae pjevač, jedan od preostalih pionira rocksteadyja i roots zvuka. Uz pratnju njemačkog benda The Magic Touch na Preluku će promovirati novi album pun organskog ranog reggae i ska zvuka.

Na jubilarno izdanje međunarodnog ska festivala stiže i legendarni engleski glazbenik s nizozemskom adresom Mark Foggo. Jedan od najzabavnijih i najdinamičnijih ska izvođača u Europi na Skavilleu će promovirati zadnji album 'Mad'. Poznat po fantastičnim live nastupima, Foggo na svakom koncertu pokazuje zašto na glazbenoj sceni uspješno djeluje duže od 30 godina. Popis izvođača

Nastupaju...

Četvrtak 28. 7.
Party dobrodošlice: DžonSkaVolta
 
Petak, 29. 7.
Eve & The Evils
Officer Down
La Cavaska
Open Season
Aspencat
Mark Foggo
Baga Sound, DžonSkaVolta & Oskar
 
Subota, 30. 7.
Radio Aktiv
Neozbiljni Pesimisti
Red Five Point Star
Ki Sap
The Magic Touch
Pat Kelly
Baga Sound, DžonSkaVolta & Oskar
 
Za sve koji će na Skaville doći s kontinenta dodajmo da do Rijeke mogu doputovati vlakom - u suradnji s HŽ-om povratnu će kartu platiti 40 posto jeftinije.

ska muzika veselica punk rijeka
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati