Zumbathon za Rafaela @ Gradska dvorana, Labin 16.1.2016.

Zumbathon za Rafaela @ Gradska dvorana, Labin 16.1.2016.

13.1.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

Humanitarni Zumba-thon za Rafaela, ove subote u gradskoj dvorani pleše se Zumba i skupljaju se donacije za nastradalog Rafaela Belca! Dođite, zaplešite Zumbu i podržite humanitarni Zuma-thon za Rafaela! Cijena ulaznice je 20kn, a prilikom kupnje ulaznice ostvarujete donaciju. Očekuje Vas bogat program i još bogatija lutrija!!!

 

:::facebook event:::

 

Rafael Belac je u rujnu 2015. doživio prometnu nesreću u kojoj je zadobio teške tjelesne ozljede. Liječio se u Rijeci, a nakon toga nastavlja s oporavkom u toplicama u Varaždinu.

 
Budući da će oporavak potrajati duže, a troškovi su veliki, odlučile smo se na tako nešto, kako bi se njemu i njegovoj obitelji financijski olakšalo ovo razdoblje. Troškovi njegova liječenja su izuzetno veliki te prikupljanje bilo kojeg oblika donacija bi mu olakšale podnošenje troškova, kako za terapijom i potrebnom dužinom boravka u Varaždinskim toplicama, tako i za ostale potrebe liječenja,za prilagodbu stambenog prostora i sl.
 
Znamo da će mu svaka financijska pomoć dobro doći te Vas ovim putem pozivamo da se odazovete u što većem broju!!! Hvala Vam
 
Datum: 16.1.2016.
Ulaznica: 20kn (donacija)
Mjesto: Gradska dvorana, Labin
Vrijeme: 17:00
 
Ukoliko se ne mozete odazvat a želite pomoći:
Udruga Girotondo,
Presika170, HR9324020061500039819
Opis : za Rafaela

humanitarac prikupljanje ples glazba gradska dvorana Move Me Rafael Belac nesreća donacije Tina Gaspari Natali Benković studio prometna nesreća Zumba