Zlatna plaketa HGK-ŽK Pula Maslinici/Rabac u kategoriji srednjeg trgovačkog društva

Zlatna plaketa HGK-ŽK Pula Maslinici/Rabac u kategoriji srednjeg trgovačkog društva

17.10.2008. // Barkun // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Na sjednici Gospodarskog vijeća HGK-Županijske komore Pula održanoj u Vrsaru, danas su dodjeljene Zlatne plakete HGK-ŽK Pula najuspješnijim trgovačkim društvima u 2007. godini.

U kategoriji malog trgovačkog društva Zlatna plaketa dodijeljena je tvrtki Brolex Buje, dobitnik u kategoriji srednjeg trgovačkog društva je Maslinica Rabac, a TDR Rovinj dobitnik je Zlatne plakete u kategoriji velikog trgovačkog društva.

 

Također, dodijeljena su i priznanja HGK za značajnije obljetnice poslovanja te je tvrtka Buje-export d.o.o. Buje dobila priznanje za 40 godina poslovanja, a Industrochem d.o.o. Pula za 50 godina poslovanja. Priznanje za 60 godina poslovanja dobile su pulske tvrtke Vodovod i Arena.

 

Sjednica je održana pod presjedanjem predsjednice ŽK Pula Jasne Jaklin Majetić, a uvodničari na sjednici bili su Jasna Belošević Matić koja je govorila o tredovima u hrvatskom gospodarstvu, i Neven Staver, potpredsjednik Gospodarskog vijeća HGK-ŽK Pula i član uprave Plave lagune koji je govorio o temeljnim trendovima u istarskom turizmu, javljaju iz Gospodarske komore.

 

Foto: panorama, Rabac (Maslinica prvi plan)

Rabac Zlatna plaketa HGK županijska komora Pula Maslinica Maslinica Rabac gospodarstvo