Zelenice u adventskom duhu – i ruhu!

Zelenice u adventskom duhu – i ruhu!

21.12.2018. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Zabava

Duh Božića obavio je Labin. Započela je treće po redu događanje „Božić u Labinu 2018“, u četvrtak 20. prosinca u jutrarnjim satima. Možda posljednja ovogodišnja kiša nije nas zaobišla, tako da je dječja predstava Teatra Naranča „Djed mraz ide u penziju“ koju je našim najmlađima darovala tvrtka 1. maj Labin d.o.o. Labin, odigrana u do posljednjeg mjesta ispunjenoj velikoj dvorani SC „Franko Mileta“ te, bez obzira na sve, izmamila oduševljenje labinskih mališana.

 

U poslijepodnevnim satima oblaci su se razišli, te je zaživjelo „adventsko selo“ u ulici Zelenice. Na štandovima su se kupovali prigodni blagdanski artikli, kušala gastro ponuda i pili čajevi i kuhano vino, a ponovno je uspješna bila i humanitarna lutrija u organizaciji LAG-a Istočna Istra i TZ grada Labina, u sklopu velike humanitarne akcije za pomoć Mariji Kuzmančev Bembić, pokrenute od strane udruge žena „Mendula“.

 

Večernji program započeo je paljenjem atraktivne svečane blagdanske dekoracije, posebno nabavljene za ovogodišnji „Božić u Labinu“, uz pomoć donacije tvrtke HEP d.d., a samo nekoliko trenutaka nakon toga započeo je sjajan dvosatni koncert legendi istarske i kvarnerske zabavne glazbe – Maria Lipovšeka Battifiace i Karin Kuljanić.

 

Obasjane Zelenice, romantično adventsko selo, svjetleći snjegovići i kočija Djeda Mraza, ugodna atmosfera i mirisi klinčića i cimeta obojali su centar Labina u adventsko ruho, kakvo mu u predblagdansko vrijeme i pristaje!

božić u labinu zabava blagdani prljavo kazalište koncert nikola z kukurini humanitarna akcija