Završni radovi na rotoru kod „Mercatora“ od 17 veljače prema sjeveru preko Nedešćine i Kršana

Završni radovi na rotoru kod „Mercatora“ od 17 veljače prema sjeveru preko Nedešćine i Kršana

15.2.2010. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

U subotu, 13. veljače radnici pulskih Cesta položili su završni sloj asfalta na dionici državne ceste od benzinske postaje INA do novog kružnog toka kod „Mercatora". Naime, zbog  loših vremenskih uvjeta i izrazito niskih temperatura, unatoč svim pripremama nije bilo moguće izvršiti završno asfaltiranje.

 

Danas se na tom dijelu prometnice postavlja horizontalna i vertikalna signalizacija, te će po završetku tih radova novi kružni tok kod Mercatora biti pušten u promet.

Rekonstrukcija državne ceste nastavlja se na slijedećoj dionici od Mercatora do restorana „Ferali“ na Štrmcu, odnosno ukupno s zgotovljenom dionicom obnovljeno će biti tri kilometra prometnice uključujući i rotor.

 

Ujedno se obavještavaju svi učesnici u prometu da se zbog nastavka radova na izvanrednom održavanju državne ceste D66 na dionici Labin-Štrmac  za sav promet zatvara dionica od novog rotora (Mercator) krećući se u pravcu prema Rijeci do benzinske postaje OMV, te od Trgovačkog centra „Plodine“ do restorana „Ferali“ u periodu od 17. veljače do 15. ožujka 2010. godine. U vrijeme izvođenja radova obilazni pravac je preko naselja Vinež u oba pravca i preko naselja Nedešćina prema Kršanu. Molimo učesnike u prometu za razumijevanje i poštivanje privremene regulacije prometa.

 

asfalt.radovi na cesti rotor mercator cesta d.o.o