Završio četverogodišnji mandat Izbornom odboru Saveza sportova Grada Labina

Završio četverogodišnji mandat Izbornom odboru Saveza sportova Grada Labina

5.3.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Priopćenje sa 26. sjednice Izvršnog odbora Saveza sportova Grada Labina, održane u utorak, 04. ožujka 2014. godine u uredu Saveza sportova.
Na spomenutoj sjednici donesene su slijedeće odluke i zaključci:


1. Jednoglasno je donesena odluka da se Udruzi za osobe sa invaliditetom donira 1.000,00 kn kao pomoć za nabavku gusjeničara, a povodom humanitarne utrke „Labin‐Rabac Vertical" koju je Savez sportova organizirao sa nositeljem projekta SRK „Alba" krajem siječnja.


2.Jednoglasno je donesena odluka da se Pikado klubu „Budućnost Kapelica" sufinancira prijevoz na utakmice županijske lige i masters turnire po Istri.


3.Jednoglasno su usvojene izmjene financijskog plana Saveza za 2014. godinu koje će biti proslijeđene skupštini saveza na razmatranje i usvajanje.


4. Jednoglasno je usvojen plan sufinanciranja rada stručnih kadrova u mlađim uzrastima koji će biti objavljen na internet stranici saveza.


5.Izborna skupština Saveza sportova Grada Labina za mandat 2014. - 2018. održati će se u četvrtak 27. ožujka u 18.00, u velikoj vijećnici Grada Labina.
Sjednici je prisustvovao i Gradonačelnik Tulio Demetlika, te se na kraju zahvalio predsjedniku i svim članovima Izvršnog odbora na odrađenom četverogodišnjem mandatu.

 

Fotografija:

članovi IO SSGL u mandatu 2010. - 2014. sa gradonačelnikom Grada Labina. (nedostaje jedan član IO, Tomislav Martinčić iz Judo kluba "Ippon"  

 

 

Savez sportova Grada Labina, PR

 

 

savez sportova grada labina sjednica izvršni odbor patrik franković ksenija vozila đanluka miletić alen paliska