Završio 1. Sajam cvijeća, vrtne i urbane opreme

Završio 1. Sajam cvijeća, vrtne i urbane opreme

20.4.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Od 17. do 19. travnja održan je 1. sajam cvijeća, vrtne i urbane opreme u krugu komunalnog poduzeća 1. Maj Labin na kojem se predstavilo ukupno 19 izlagača. Osim ponude cvijeća kojim se predstavio najveći broj izlagača svoj asortiman proizvoda predstavili su i tvrtke Labinprogres TPS poljoprivrednom opremom i strojevima, ALTO obrt za proizvodnju betonske galanterije iz Makarske, Gradatin d.o.o. i Ures d.o.o. urbanom opremom.
U sklopu sajma 1. Maj Labin u suradnji s Gradom Labinom pripremio je i prigodni program povodom otvaranja sajma na kojem su nastupile mažoretkinje i gradski orkestar.

Tom prigodom se 1. Maj Labin pripremljenom prezentacijom i prigodnim tiskanim materijalom u sklopu info punkta predstavio svojim građanima koji su mogli više saznati o djelatnostima kojima se bavimo i projektima koji su u planu.

U sklopu info punkta građani su mogli ispuniti i anketu kojom su ocijenili uspješnost organizacije ovogodišnjeg sajma te želju za održavanjem sajma i naredne godine sa primjedbama i sugestijama kao mjerama poboljšanja. Iz ankete je vidljivo da su građani iznimno zadovoljni organizacijom i održavanjem sajma (prosječna ocjena je 4,7).

Sugestije građana uglavnom se odnose na proširenje ponude u sklopu sajma kao što su veća ponuda vaza, vrtne opreme, ukrasnog grmlja, kućnog cvijeća, zemlje i humusa te je poželjna i ponuda agrarije . Sve te sugestije pomoći će nam u organizaciji sajma iduće godine te se nadamo još većem broju izlagača te boljoj i raznovrsnijoj ponudi.

Uspjeh izlagača, osim dobre organizacije sajma, ovisi o znanju i trudu svakog izlagača u pripremi strategije, ponudi, promotivnom materijelu i o sposobnosti ljudi koji zastupaju tvrtku.

Prvimaj.hr

 

sajam cvijeća vrtna oprema 1.maj poljoprivreda gospodarstvo agronomija cvijeće hortikultura sajam sajam cvijeća vinež komunalno poduzeće