Završeni tečajevi jezika i osposobljavanje za njegovatelja/icu

 Završeni tečajevi jezika i osposobljavanje za njegovatelja/icu

31.1.2024. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Privelo se kraju tečaj španjolskog jezika prvih 70 sati, te se nastavlja s tečajem i naravno upisuju se nove polaznice u početni tečaj. "Španjolski se jezik dosta brzo usvaja, budući ga imate prilike slušati na televiziji, gledajući filmove i serije. Naše polaznice su zadovoljne i vesele se nastavku učenja i druženja. Do početka ljeta imat će završen prvi stupanj te će se moći samostalno snalaziti u komunikaciji. " - izjavila je voditeljica obrazovanja pri POU Labin Barbara Pindulić Faraguna.

 

Uz tečaj Španjolskog, kraju se privode i tečajevi engleskog jezika i hrvatskog jezika za strance. I u ovim tečajevima došlo se do kraja prvog modula i naravno nastavlja se dalje.

 

Program osposobljavanja za Njegovatelja/icu starijih i nemoćnih osoba, je većim dijelom odrađen. Polaznici su odslušali teoriju i vrlo uspješno položili ispit, a sada slijedi ono zbog čega su i krenuli u ovaj program, a to je naravno praksa u Domu za starije osobe, kojom će zaokružiti svoje učenje odnosno osposobljavanje. "Želimo im sreću u radu i skori pronalazak posla u ovoj hvalevrijednoj struci koja će nam svima jednog dana biti potrebna. Zahvaljujemo Gradu Labinu što je podržao financiranje troškova osposobljavanja za 6 polaznica."- rekla je ravnateljica Učilišta Renata Kiršić Veselica.

 

Podsjećamo da su trenutno objavljeni upisi u programe,a sve infomacije pornađite na www.uciliste-labin.hr ili na 099 2005 700 te mail adresu obrazovanje@uciliste-labin.hr.


tečaj španjolskog jezija jezik edukacija puo labin pučko otvoreno učilište labin