Završena Rabačka regata 2011

Završena Rabačka regata 2011

26.9.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Još jedan prekrasan dan na moru , burin do 12 čv. , odrađen jedan plov za sve klase , jedan prekinut zbog bonace .
Time je završena još jedna Rabačka regata , regata koja se prvi puta održala još 1973 godine.
Natjecalo se ukupno 96 jedriličara u klasama Optimist , Laser 4.7 i Laser Radial iz praktično svih istarskih klubova te gotovo svih  sa Kvarnera  te jedan klub iz Slovenije .
Naš se klub natjecao u klasi Optimist te Laser 4.7 . Na Optimistima je jedrila uobičajena ekipa : Leon Kalac , David Medančić , Antonio Milevoj ,Luka Brenčić , Paola Miletić , Viktor Kulić Golja , Enrico Kos , Šime Goran Stipanov a pridružilo im se i troje jedriličara koji su ove godine prošli školu jedrenja . To su Marko Šumberac , Michel Danon te Tomas Martinčić kojima je to ujedno bila i prva regata . Na Laserima su nas zastupale Ana Zahtila i Inga Kos.
Najbolje rezultate u Optimistu je postigao Leon Kalac sa 12. mjestom , dok je Ana Zahtila zauzela 9. mjesto ukupno , odnosno treće u ženskoj konkurenciji .
Natjecanje je završeno dodjelom pehara i prigodnom zakuskom za sve sudionike .

JK Kvarner zahvaljuje svim jedriličarima na sudjelovanju  , kao i svim sponzorima , prijateljima i članovima kluba na pomoći u organizaciji regate .

Rezultati

Slike možete trenutno pogledati u galerijama slika , ukoliko neko želi podijeliti svoje slike molimo da dostavi link do njih.
Galerija 1
Galerija 2
Galerija 3
Također na našem YouTube kanalu možete pogledati i dva video clipa sa regate

 

JK Kvarner

 

jk kvarner rabac jk kvarner regata