Završen mali zimski festival Va Kove Zimi Ni

Završen mali zimski festival Va Kove Zimi Ni

9.1.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Subotnjim koncertom riječke grupe Obrazovni Program završen je još jedan  festival u labinskom Rock Caffe-u pod nazivom Va Kove Zimi Ni.
  Festival je neslužbeno započeo 16. prosinca koncertom Šajete i Šajonsa koji se u malom i intimnom prostoru kluba pokazao kao puni pogodak.
Službeno otvorenje festivala a ujedno i 3. Godišnjica od otvaranja samog Rock Caffea Labin dogodilo se u utorak 20. prosinca kada su kao gosti iznenađenja nastupili porečki Cirkus, inače miljenici labinske publike.

Ukupno je u 18 dana trajanja festivala nastupilo 10 bendova, glazbenika i izvođača a sam festival je posjetilo oko 1500 ljudi.


Festival Va Kove Zimi NI pokrenut je 2012. godine jedanaestodnevnim događajima u šatoru na Trgu Labinskih Rudara da bi se po otvorenju Labinskog Rock Caffe-a program prilagodio i preselio  u prostor  ovog malog kluba koji uz, ostale programe, godišnje organizira preko 80 svirki uživo.

Koncerti se nastavljaju već ovog vikenda kad gostuje porečka grupa Febra, a koncertna sezona trajati će sve do prije početka ljeta.

 

 

Fotografije pogledajte ovdje

 

PR

 

 

 

 

 

 

va kove zimi ni festival rock caffe labin koncert zabava