Započinju Virtualni Dani otvorenih vrata Srednje škole Mate Blažine Labin

Započinju Virtualni Dani otvorenih vrata Srednje škole Mate Blažine Labin

28.4.2022. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

rednja škola Mate Blažine Labin objavljuje virtualno predstavljanje svojih obrazovnih programa, zanimanja i aktivnosti učenicima osmašima i njihovim roditeljima vezano za predstojeće upise učenika u I. razred školske godine 2022./2023.

Ovogodišnjim planom upisa u I. razred osiguravamo 146 mjesta za 163 učenika koji završavaju osme razrede u osnovnim školama Labinštine. U obrazovnim programima u trajanju od 4 godine (gimnazija-opća i jezična po 24 učenika, elektrotehnika 24 učenika, ekonomija 22 učenika, 2 manje od ranije), dok u trajanju od 3 godine obrazujemo učenike u strukovnim zanimanjima (elektromehaničar 12 učenika -  2 više, instalater-monter 14 učenika, kuhara 14 i konobar 12 - 2 više nego ranije).

Dragi učenici, poštovani roditelji, ni ove godine ne možemo za vas uživo organizirati tradicionalne Dane otvorenih vrata i provesti vas našom školom, ali zato to barem djelomično možemo učiniti virtualno. Pripremili smo vam stoga videomaterijale i prezentacije za svaki obrazovni program i zanimanje koje vam nudimo i preporučamo u Virtualnim Danima otvorenih vrata SŠMB-a OVDJE! Više: http://www.ssmb.hr/59/virtualni-dani-otvorenih-vrata-ssmb-a

srednja škola mate blažina virtualni dani otvorenih vrata otvorena vrata