Započinju Dani dječje radosti

Započinju Dani dječje radosti

4.12.2019. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Zabava

U petak 6. prosinca započinju ovogodišnji Dani dječje radosti u sklopu kojih se tradicionalno labinskim mališanima dodjeljuju poklon paketi Djeda Mraza. Sveti Nikola prvi će posjetit labinske mališane i to u  petak, 6. prosinca, kada će ga u Starom gradu na Titovom trgu dočekati mališani iz obližnjeg dječjeg vrtića. Kasnije tog dana Sv. Nikola će redom posjetiti i ostalu djecu u svim dječjim vrtićima i osnovnim školama Labina, Rapca i Centru Liče Faraguna.


U prosincu nam dolazi i  Djed  Mraz koji će darivanjem poklon paketa razveseliti oko 500 labinskih mališana. Dodjela poklon paketa ove godine vršit će se po odgojnim skupinama dječjih vrtića i u Centru „Liče Faraguna“ 10. i 11. prosinca. Paketiće će primiti mališani koji do 31. prosinca 2019. godine navrše treću godinu života pa do odlaska u školu, učenici prvih razreda osnovnih škola i polaznici Centra „Liče Faraguna“ Labin. Njih, osim podjele, očekuje i predstava „Dobro se dobrim vraća“ Teatra OZ.

Djeca koja ne polaze vrtić te prvaši osnovnih škola Matije Vlačića i „Ivo Lola Ribar“ poklon pakete primit će u Kinu Labin u četvrtak, 12. prosinca gdje ih očekuje i dječja predstava „Dobro se dobrim vraća“ Teatra OZ.

U prosincu mališane očekuje i predstava Gradskog kazališta lutaka Rijeka „Wanda Lavanda“ u organizaciji Labin Zdravog grada i to u nedjelju, 8. prosinca 2019. u 17,00 sati u kinu Labin. Osim toga,  subotnje jutro 21. prosinca Teatar Naranča posvetio je našim najmlađima – od 10 sati glumačka skupina pulskog Teatra Naranča kreće sa čak dva i pol sata prigodnog božićnog programa za djecu. Očekuje nas predstava „Božićna bajkovnica“ te brojne prigodne radionice poput kuhinje Bake Mraz, Rudolfove likovne radionice ili oslikavanja lica, te vilenjaci, animatori i nezaobilazno fotografiranje s Djedom Mrazom. Za vrijeme prosinačkih svečanosti bit će organiziran i vlakić Djeda Mraza koji će voziti od 19. do 21. prosinca s početnom stanicom u ulici Zelenice u centru grada.


Prilozi

Foto: Piqseles, ilustracija, free

dječje radosti božić radost djed mraz