Započeo prvi Rabac Open Air Cinema

Započeo prvi Rabac Open Air Cinema

11.7.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Sinoć je u prekrasnom ambijentu na bazenu Oliva u sklopu Maslinica Resorta započeo ovogodišnji Open Air Cinema, dio programa Cinema and Theatre koji u Rapcu tijekom srpnja i kolovoza donosi brojne filmske hitove. Popularni animirani film Potraga za Dorom, za koji se tražilo mjesto više, privukao je brojne posjetitelje koji su pod vedrim nebom i uz omiljene kokice uživali u morskim avanturama najpoznatije animirane ribice.

Open Air Cinema u srijedu 12. srpnja na veliko platno na otvorenom donosi zabavni film Vuk s Wall Streeta s Leonardom DiCapriom u glavnoj ulozi. Za kraj radnog tjedna, u petak 14. srpnja gledatelji će moći pogledati višestruko nagrađivani film Captain Fantastic o mladoj obitelji izoliranoj od modernog svijeta kojoj američka šuma postaje novi dom.

U besplatnim filmskim projekcijama pod zvjezdama, posjetitelji Rabac Open Aira mogu uživati na dvije lokacije sve do 18. kolovoza. Srijedom i petkom filmovi se prikazuju na bazenu Case Valamar Sanfior, a ponedjeljkom na bazenu Oliva u sklopu Maslinica Resorta.

Cijeli program ovog središnjeg ljetnog događanja u Rapcu dostupan je na www.rabacopenair.com, a svi zainteresirani dodatne informacije mogu pronaći i na službenoj Facebook stranici festivala  www.facebook.com/RabacOpenAirFestival.

rabac open air film zabava rabac projekcije