Zapaženi rezultati JK IPPON Labin na regionalnom prvenstvu Istre

Zapaženi rezultati JK IPPON Labin na regionalnom prvenstvu Istre

2.5.2022. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U subotu 30.04.2022 u Puli je održano Regionalno prvenstvo Istre koje je okupilo 277 natjecatelja iz sedam klubova.

Naši su borci nakon duge pauze natjecanja pokazali srčanost i borbenost, a posebno treba spomenuti i hrabre najmlađe natjecatelje kojima je to bio prvi turnir.

U uzrastu do 10 godina zlatom su se okitili Dora Petrić u kategoriji -21kg i Aleksej Marin u kategoriji -50kg. Klara Ćorić osvojila je srebro u kategoriji -28kg, a bronce su osvojili Elin Brajša u kategoriji -36kg, Leona Klobas u kategoriji -40kg, i Aleks Batelić u kategoriji +55kg.

U uzrastu do 12 godina Luna Zahtila osvojila je zlatnu medalju u kategoriji -52kg.

U uzrastu do 14 godina Roko Sabalić se okitio zlatom u kategoriji +66kg, srebrne su medalje osvojile Alison Bohnke u kategoriji -48kh, Luna Zahtila u kategoriji -52kg i Lara Baričević u kategoriji -57kg, a Alby Vladimir Škopac plasirao se na treće mjesto u kategoriji -38kg.

U uzrastu do 16 godina Alison Bohnke okitila se zlatom u kategoriji -48kg, a Luka Dragolin je osvojio broncu u kategoriji -66kg.

Natjecatelje su vodili treneri Vedran Pizentić, Eric Zahtila i Nikol Boneta.

“Judo klub se ovim putem želi zahvaliti svima koji podržavaju rad ali i širenje judo sporta, posebice našim judašima i njihovim roditeljima.


Pozivamo sve zainteresirane da se uključe u treniranje juda te da nas potraže na: judoklubippon.hr te na našoj facebook stranici”, poručili su iz JK Ippon.

jk ippon labin borilački sportovi