Zapažen uspjeh labinskih judaša na Memorijalnom turniru Damir Milatović u Pisarovini

Zapažen uspjeh labinskih judaša na Memorijalnom turniru Damir Milatović u Pisarovini

27.3.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U subotu, 25. Ožujka 2017, najmlađi natjecatelji judo kluba Ippon nastupili su na Memorijalnom turniru Damir Milatović u Pisarovini. Turnir je brojio ukupno 363 natjecatelja iz 31 kluba, a JK Ippon je nastupio sa 21 natjecateljem.

U uzrastu do 8 godina starosti, zlatne medalje osvojili su Brezac Vito (kategorija -34kg) i Husić Matej (kategorija -24kg). Srebrne medalje osvojili su Zahtila Luna (kategorija -32 kg) Štifanić Ivan Vladimir (kategorija -38kg) i Čule Damjan (kategorija -30kg). Brončane medalje osvojili su Čule Lana, Gregorinić Tomas, Kos Mario, Martinello Alessio i Miletić Jan.

U uzrastu do 10 godina Živolić Darian (-34kg) osvojio je drugo mjesto, Böhnke Alison (-28kg) peto mjesto, a Bartolić Arian i Sabalić Roko osvojili su deveta mjesta. Nastupio je i Đokić Gabriel.

U uzrastu do 12 godina najsjajnije medalje osvojili su Širol Roko (-55kg) i Jagodić Edib (-42kg). Sandić David (-50kg) i Jakovljević Lukas (-30kg) osvojili su brončane medalje, a Dobrić Karla (-32kg) i Banišić Gabriel (-38kg) ostali su nadomak medalje plasiravši se na peta mjesta.

Natjecatelje je vodio trener Pizentić Danijel.

jk ippon labin jk ippon borilački sportovi roko širol vito brezac judo edib jagodić