Zapažen nastup JK Ippona Labin na Kupu Dugava 2017

Zapažen nastup JK Ippona Labin na Kupu Dugava 2017

7.5.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U subotu 06.05.2017. nastupili smo na međunarodnom turniru Kup Dugava 2017 koji se održao u Zagrebu. Turnir je okupio 382 natjecatelja iz 36 klubova.

U uzrastu do 12 godina, Edib Jagodić se u kategoriji -42kg, sjajnim nastupom uspeo do finala gdje je u tijesnoj borbi izgubio u produžetku i plasirao se na drugo mjesto.

Kategoriju -55kg obilježilo je klupsko finale između Davida Sandića i Roka Širola. Pobjedu je odnio Širol, a uz zlatnu medalju proglašen je i najboljim dječakom u uzrastu, što se dodjeljuje po broju pobjeda i ostvarenih bodova kroz sve borbe.

U uzrastu do 14 godina Paola Širol nastupila je u kategoriji -63kg i osvojila brončanu medalju, dok je Đurček Matija u kategoriji -55kg ovoga puta ostao bez plasmana.

U uzrastu do 16 godina Dundara Petar je u kategoriji -50kg osvojio drugo mjesto, a Zokić Marin se u kategoriji -55kg plasirao na peto mjesto izgubivši repasažnu borbu za brončanu medalju.

Svoju umješnost pokazao je i Petar Basanić, koji je u veteranskoj konkurenciji u kategoriji -90kg do pobjedničkog postolja i prvoga zlata u judo karijeri stigao je dvjema pobjedama.

Natjecatelje je vodila trenerica Nikol Boneta.

jk ippon jk ippon labin judo borilački sportovi edib jagodić