Zaklada Istra raspisala natječaj za građanske akcije "Naš doprinos zajednici"

Zaklada Istra raspisala natječaj za građanske akcije "Naš doprinos zajednici"

15.9.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva raspisala je 15. rujna 2015. godine natječaj za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“.

 

Građanske akcije su jednokratne akcije pokrenute od strane skupine građana koji na prepoznati problem u zajednici odgovaraju volonterskim radom u cilju poboljšanja kvalitete života u lokalnoj zajednici. Natječaj za građanske akcije Zaklada raspisuje temeljem Sporazuma o partnerstvu u provedbi proširenog Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnoga društva u RH potpisanim s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva i to za organizacije civilnog društva na području 5 županija: Istarska, Primorsko- goranska, Karlovačka, Sisačko- moslavačka i Krapinsko- zagorska županija.

 

Natječaj je otvoren 30 dana, a krajnji rok za prijavu je 15. listopada 2015. godine.

Nakon provedbe natječajnog postupka dodijeliti će se financijska potpora za do 15 građanskih akcija, pojedinačne vrijednosti do 13.000,00 kuna. Pravo prijave imaju udruge, zaklade i ustanove (škole, vrtići, domovi umirovljenika i drugi) sa sjedištem u gore navedenim županijama. Maksimalno trajanje akcije je 3 mjeseca u vremenskom periodu od 01. siječnja- 30. lipnja 2016. godine.

 

Cjelokupna natječajna dokumentacija dostupna je na  mrežnim stranicama Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva www.civilnodrustvo-istra.hr.

 

Sve velike stvari nastale su na malim inicijativama. Pokrenite ideju i učinite više za svoju lokalnu zajednicu.

 

PR

 

 

zaklada istra cicilno društvo zajednica lokalna zajednica natječaj