Zabava, domaća hrana i sport i ove godine na najboljoj Domaćoj fešti od mora u Tunarici

Zabava, domaća hrana i sport i ove godine na najboljoj Domaćoj fešti od mora u Tunarici

7.9.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Brojni sadržaji u opuštenoj atmosferi Tunarica Sunny Campinga ponovo će upotpuniti početak rujna svima koji dolaze na Domoćo fešto od mora va Tunarice. Sportska natjecanja i bogata gastronomska ponuda uz dobru glazbu ispunit će čitavu sutrašnju subotu, a dodatna zanimljivost fešte je i 1. Cross utrka na poluotoku Ubaš.


Subotnja zabava počinje u 14 sati i 30 minuta uz degustaciju i prezentaciju tradicionalnih domaćih proizvoda te zvukove 80-ih za koje će se pobrinuti DJ Haris. Posjetitelji će moći isprobati maslinova ulja, med, popiti čašu domaćeg vina i sve to uz mirise lavande i zanimljivu ponudu eteričnih ulja. Bogata lokalna gastronomska ponuda bit će predstavljena uz povoljne cijene, dok  u 18 sati sve posjetitelje očekuje i besplatan rižoto s plodovima mora.


Sportski dio programa, po kojemu je ova fešta poznata, ali i vrlo omiljena, počinje u 15 sati turnirom u stolnom tenisu, a natjecateljski će se duh moći pokazati i u turniru u stolnom nogometu, utrci kajaka, utrci na SUP dasci te turniru u briškuli. Vrhunac sportskih natjecanja svakako će biti 1. cross utrka dužine 5400 metara na poluotoku Ubaš u organizaciji Triatlon kluba Albona Extreme, a koja počinje u 17 sati i 30 minuta. Pobjednici u obje kategorije (muškoji i ženskoj) bit će nagrađeni peharom, dok će svi ostali trkači dobiti medalje za sudjelovanje.


Domoćo fešto od mora  fešta je za sve uzraste te stoga odlična zabava očekuje i najmlađe:  od 17 sati moći će pustiti mašti na volju i uživati u kreativnim radionicama, do suza se nasmijati na klaunovom baloon showu te naplesati i naskakati uz Maro Mini Disco.


Program domaće fešte dodatno je obogaćen velikom lutrijom Tuna Bay restorana, a manifestaciju će na kraju dana zaokružiti svečana dodjela vrijednih nagrada najboljima u sportskim aktivnostima (primjerice, pobjednik u briškuli dobit će domaći pršut). Plesnu podlogu završetku ovogodišnje fešte dat će bend TRIO ASI koji garantira sjajnu zabavu do kasnih sati.


Prijave za cross utrku primaju se na e-mail lucanososic@gmail.com, a za ostala natjecanja na recepciji kampa, u Tuna bay restoranu ili na broj telefona 052-894-60-30. U slučaju kiše Domoća fešta od mora odgodit će se za tjedan dana.


tk albona extreme trčanje ubaš tunarica sport rekreacija