["ZA SVE GENERACIJE"] VELIKI KONCERT TONIJA CETINSKOG U PETAK U LABINU: Bend i ja smo spremni, na vama je da dođete

["ZA SVE GENERACIJE"] VELIKI KONCERT TONIJA CETINSKOG U PETAK U LABINU: Bend i ja smo spremni, na vama je da dođete

26.2.2019. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Glazba

U petak u dvorani Franko Mileta u Labinu s početkom u 21 sat veliki koncert "Za sve generacije" priprema Tony Cetinski koji će publici predstaviti pjesme s novog albuma, ali i one koje su se duboko urezale u dušu svih generacija. Što sve priprema za nastup, ispričao nam je u kratkom razgovoru.

- Što pripremate za nastup u Labinu i koliko ste često nastupali ovdje?

- Dobru svirku i zabavu. Veselim se nastupu i druženju sa svojim Istrijanima, ali i njihovim gostima. Uvijek je to odlična atmosfera i energija koja vlada. Bend i ja smo spremni, na vama je da dođete i da se svi zajedno odlično provedemo.

Uvijek opušten pred svojom publikom

- Kada ste opušteniji, prije ili nakon koncerta?

- Kada znam da sam pred svojom publikom, uvijek sam opušten. Iskreno, uvijek postoji sitna trema, ali u trenutku kad staneš na pozornicu, kada te publika kako se kaže ponese, sve nestaje i jednostavno se prepustiš i uživaš u svakom trenutku. Naravno da svaki pjevač, želi da obožavatelji sa koncerta odu sa osmijehom, i to nam je najveća nagrada.

- Jeste li vi u potpunoj kontroli nad vašim koncertnim repertoarom, ili set listu prilagodite željama publike?

- Imamo popis pripremljen, ali gotovo uvijek se prilagodimo momentima na koncertu. Volim iznenađenja, i uvijek se trudim iznenaditi publiku, ali i svoj bend.

- Postoji li neka pjesma za koju znate da vam publika ne bi oprostila da je ne izvedete na koncertu?

- Postoji , naravno. Više njih. Nezahvalno je izdvojiti jednu pjesmu, jer svaka ima neku svoju priču, i draga mi je na poseban način. Svi mi osluškujemo želje publike, i onda reagiramo. Nije to samo na koncertima, već svaki dan, od onih najobičnijih životnih situacija, pa do stvaranja novih pjesama i albuma. Tu smo gdje jesmo, zahvaljujući upravo publici, oni su ti čiji je sud u konačnici najvažniji.

Ispunio svoje želje

- Planirate li opet suradnju s nekom od svjetskih glazbenih zvijezda (izvan regije)?

- Najbolje ispadne kada se ne planira. Zahvalan sam na svemu što mi se tijekom karijere dogodilo. Volim reći, i da ništa više ne postignem, svoje sam želje ispunio, i imam se čega sjećati.

- Što vam tata kaže na vaše imitacije njegovog pjevanja?

-Ja mu kažem da je opet on najbolje prošao na koncertu i samo se od srca nasmijemo. Šta će reći? Drago mu je. (Mladen RADIĆ)

tony cetinski glas istre istra koncert labin medijski pokrovitelj alen vozila alter ego organizator koncert za sve generacije eventim prodaja ulaznica dvorana sportski centar franko mileta mladen radić bend after party night express turneja intervju razgovor labin ljubav