Za Labinsku republiku 4.000 kuna

Za Labinsku republiku 4.000 kuna

2.5.2008. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Društvo

Gradsko poglavarstvo je na sjednici održanoj u srijedu uputilo vijeću na usvajanje standarde za plaže koje se nalaze pod koncesijom i sudjeluju u programu Plavih zastava. Definirani su sezona kupanja, minimum higijensko-sanitarnih uređaja, plažni red, izgled opreme za iznajmljivanje te zadaci i oprema zaposlenih.


Najpovoljnijim ponuđačem na javnom natječaju za prijevoz cestovnim vlakićem proglašen je obrt Moral iz Labina. Jedna lokacija za mali kiosk na rabačkoj šetnici nudi se u najam za 15 tisuća kuna. Za organiziranje regate »Labinska republika«, koja će trajati od 10. do 11. svibnja, rabačkom Jedriličarskom klubu »Kvarner« dodijeljene su 4.000 kuna.

 


Dopunjeni su planovi nabave roba, radova i usluga, prvi s 30 tisuća kuna za izradu projektne dokumentacije instalacija za grijanje i hlađenje te kontrolu vlažnosti u Gradskoj galeriji, a drugi s 340 tisuća kuna za postavljanje potrebne opreme. Irene Smoković, dosadašnja ravnateljica dječjeg vrtića »Pjerina Verbanac«, koja se jedina prijavila na natječaj za sljedeći četverogodišnji mandat, ponovno je izabrana na tu dužnost.

LAR Labinska republika donacija sponzoriranje financiranje sjednica Moral Obrt