Za kraj ljetne koncertne sezone dva odlična koncerta u labinskom Rock Caffeu

Za kraj ljetne koncertne sezone dva odlična koncerta u labinskom Rock Caffeu

25.8.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

U srijedu 26. kolovoza u labinskom će Rock Caffe-u nastupiti poznati istarski glazbeni par Irena i Mauro Giorgi. Srijeda je inače tokom ove sezone bila "rezervirana" za mlade labinske glazbenike pa su se tako, zajedno s svojim glazbenim pratnjama izmjenjivali Tena Bevčar, Nicole Vidak te Alen Višković s svojim Dyal duom.


Osim srijede koncerti u sklopu akustičnih večeri održavali su se i subotom a nastupilo je  mnogo bendova od kojih valja izdvojiti odličan nastup zagrebačkog country benda Country Strike te uvijek odlične Sanjina Banića Baneta i rabačke Side Effects.


Za završetak sezone, a zbog svojih dobrih dosadašnjih nastupa  te isto tako odličnog koncerta u starom gradu Kod Špine u sklopu 9. godišnjice Radio Gerile odabran je akustik duo The Whiskeys kojeg sačinjavaju Zoran Mišić i Juraj Jurlina.

Oboje učesnici televizijskog glazbenog natjecanja Hrvatka traži zvjezdu gdje su se iskazali kao odlični pjevači i glazbenici odlučili su oformiti ovaj duo te uveseljavati brojne poklonike rock glazbe svojim nastupima.Nakon ovih koncerata sljedi jednomjesečna pauza, a za zimsku sezonu koja kreće 10. listopada najavljuju se još brojni nastupi kako cover tako i autorskih bendova.


Koncerti započinju oko 22:30 a ulaz je naravno besplatan.

 

 

PR

 

 

rock caffe labin rock caffe zoran mišić koncert irena giorgi side effects