WILLIAM NEGRI: «NOVA SNAGA» NIJE PRILEŽNICA «LADONJE» (AUDIO)

WILLIAM NEGRI: «NOVA SNAGA» NIJE PRILEŽNICA «LADONJE» (AUDIO)

27.3.2009. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Politika

Kandidat za gradonačelnika, William Negri, ujedno i čelni čovjek udruge «Nova Snaga» sazvao je konferenciju za medije kako bi opovrgnuo izjave predsjednika Udruženja obrtnika, Narčiza Smokovića. U izjavi Negri izdvaja (Prilog William Negri). Nadalje Negri isključuje svaku poveznicu «Nove Snage» sa nezavisnom listom «Ladonja» kao i sa Vilimom Filiopvićem i Adrianom Kiršićem (Prilog Negri-Filiopvić).

Kandidat za gradonačelnika ističe kako je cilj udruge «Nova Snaga» očuvanje radnih mjesta te opstanak i daljnji razvoj labinskih obrtnika. Kroz program planiraju osnovati jamstveni fond na nivou Grada Labina kako bi malim i srednjim poduzećima te obrtnicima omogućili da lakše dođu do kredita za realizaciju projekata. Sufinancirati će ukupne vrijednosti izrade poslovnih planova i investicijskih studija te će subvencionirati kamate za obrtnike i male i srednje poduzetnike.

william negri politika ladonja politikanstvo kandidatura adriano kiršić vilim filipović nova snaga forza nuova lokalni izbori izbori2009