Vjernici islamske vjeroispovijesti danas slave Ramazanski bajram - čestitke labinskog gradonačelnika i istarskog župana

Vjernici islamske vjeroispovijesti danas slave Ramazanski bajram - čestitke labinskog gradonačelnika i istarskog župana

8.8.2013. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Društvo

Vjernici islamske vjeroispovijesti danas slave Ramazanski bajram. O  ovom velikom blagdanu govori  imam Medžlisa islamske zajednice Labin Hazim efendija Bećirović: (ton – Hazim Bećirović). Svim vjernicima i ljudima dobre volje uputio je on i čestitku: (ton – Hazim Bećirović 1).

Ramazanski bajram svim vjernicima islamske vjeroispovijest čestitao je i labinski gradonačelnik Tulio Demetlika. „Svim sugrađankama i sugrađanima islamske vjeroispovijesti, u ime Grada Labina i svoje osobno, upućujem najiskrenije čestitke povodom blagdana Ramazanskog bajrama sa željom da ga provedete u miru okruženi svojim najbližima, te da vam bude ispunjen blagostanjem, zdravljem, ljubavlju i međusobnim poštovanjem.“, kaže u čestitci labinski gradonačelnik Demetlika.

U povodu blagdana,  Ramazanskog bajrama,  istarski župan Valter Flego uputio  je Esadu efendiji Jukanu, glavnom imamu Islamske zajednice u Puli  iskrene čestitke sa željom da ga provede u veselom i radosnom ozračju vjerskog i obiteljskog zajedništva, u miru i blagostanju. Molim da prenesete moje čestitke svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Istarskoj županiji, sa željom da  ovi dani, u kojima se s dostojanstvom  obilježava završetak svetog mjeseca Ramazana i ramazanskog posta, pridonesu obnovi duhovnosti vjere i  osjećaja solidarnosti, zajedništva i ljubavi među ljudima. Jednako tako želim,  da u skladu s našim proklamiranim načelima multikonfesionalnosti i međuetničke tolerancije,  nastavimo s uspješnom suradnjom. Bajram Šerif Mubarek Olsun!“, kaže se u županovoj čestitci.

ramazanski bajram muslimani vjeroispovjest