Viši razredi Osnovne škole Matije Vlačića na online nastavi

Viši razredi Osnovne škole Matije Vlačića na online nastavi

7.12.2020. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

A obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju te povećan broj učitelja predmetne nastave koji su u samoizolaciji, obavještavam vas da će se od ponedjeljka, 7. prosinca 2020. nastava za sve učenike predmetne nastave (5.-8. razred) odvijati online. U školske klupe se vraćaju u ponedjeljak, 14. prosinca 2020.

Na ovaj način nastave prelazimo kako bismo smanjili izloženost učenika naše škole bolesti COVID-19, a time i vas, članova njihovih obitelji, te spriječili daljnje širenje bolesti među građanima. 

Nastavu na daljinu pratit će svi učenici predmetne nastave (5.-8. razreda). Nastava će se odvijati u stvarnom vremenu prema postojećem rasporedu. Učenici imaju obavezu prijaviti se u Teams u 8 sati ujutro te prema rasporedu sati aktivno sudjelovati u radu u virtualnim učionicama. Nastava će se odvijati putem videopoziva i/ili pisanih zadataka. Ukoliko nisu prijavljeni u virtualnoj učionici i ne sudjeluju u radu (ne jave se ili  ne prijave se, a za to ne postoji opravdani razlog) u e-dnevniku će im se evidentirati izostanak. Pravila pristojnog ponašanja koja vrijede u školi, vrijede i u nastavi na daljinu.

Molim vas za odgovorno ponašanje i smanjenje druženja na najmanju moguću mjeru. 

O daljnjem tijeku nastave bit ćete pravovremeno obaviješteni putem web stranica škole, a sukladno aktualnoj epidemiološkoj situaciji.

Hvala na dosadašnjoj podršci i razumijevanju!

S poštovanjem,

Ravnatelj Edi Juričić, prof

oš matija vlačić korona covid 19 online nastava