"Vina z Kukurini" iz Pićna sa ostalim tvrtkama iz Istre na 11. Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima

"Vina z Kukurini" iz Pićna sa ostalim tvrtkama iz Istre na 11. Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima

5.11.2008. // Barkun // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Na 11. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije koji će se održati u Križevcima od 7. do 9. studenoga, u organizaciji HGK-Županijske komore Pule predstavit će se i proizvodi iz Istarske županije.

Na komorskom štandu prezentirat će se proizvodi od tartufa i maslinovo ulje tvrtki Zigante tarfufi iz Buja i Uljara Baiocco iz Galižane. Predstavit će se i vina i druga alkoholna pića proizvođača - Vina Trapan iz Pule, Demian iz Marčane, Vina z Kururini iz Pićna te tvrtka Kalavojna. Agroturizma Tikel iz Špinovci kraj Karojbe predstavit će vlastite proizvode - marmelade i vina.

Na ovogodišnjem sajmu očekuje se više od 250 izlagača iz Hrvatske te inozemni gosti iz Bosne i Hercegovine, Italije, Austrije, Bugarske, Mađarske i Slovenije.

U organizaciji sajma sudjeluju HGK-ŽK Koprivnica, Koprivničko-križevačka županija, Grad Križevci, Križevački poduzetnički centar d.o.o., PORA-Razvojna agencija Podravine i Prigorja, HOK-Županijska obrtnička komora Koprivnica, Udruženje obrtnika Križevci, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije i Turistička zajednica Grada Križevaca, javljaju iz Županijske komore Pula.

vina z Kukurini Obitelj Baćac Goran Baćac enologija Obrtnički i gospodarski sajam Križevci Pićan vino udruge HGK sajam