Viktor Kulić Golja i Manola Miletić osvojili 2. mjesto na Otvorenom prvenstvu Grada Poreča

Viktor Kulić Golja i Manola Miletić osvojili 2. mjesto na Otvorenom prvenstvu Grada Poreča

17.7.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Od subote 15. do nedjelje 16. srpnja, natjecatelji jedriličarskog kluba Kvarner učestvovali su na regati Otvoreno prvenstvo Grada Poreča za klasu Optimist i Laser 4.7 u organizaciji jedriličarskog kluba Horizont. Na regatu se odazvalo ukupno 45 natjecatelja iz Italije i Hrvatske. U klasi Optimist prijavljeno je 38, a u klasi Laser 4.7 7 natjecatelja.

Jedriličarski klub Kvarner u klasi Optimist predstavljali su Dino Kalac, Manola Miletić, Eugen Kulić Golja, Antonio Kos, Andrea Batelić, Alessia Juričić i Filip Smoković. U klasi Laser 4.7 jedrio je Viktor Kulić Golja.

Ukupno kroz dva dana odjedreno je predviđenih šest plova za klasu Optimist i Laser 4.7. U klasi Laser 4.7 koja je brojila 7 natjecatelja Viktor Kulić Golja zauzeo je 2. mjesto sa bodom zaostatka za pobjednikom Val Ivančićem iz domaćeg JK Horizonta. U klasi Optimist Dino Kalac je zauzeo 12. mjesto u ukupnom poretku sa najboljim ulaskom u cilj na 5. mjestu u zadnjem plovu. Manola Miletić osvojila je 2. mjesto u konkurenciji djevojčica do 12 godina i 13. mjesto u ukupnom poretku. Eugen Kulić Golja zauzeo je 18. mjesto u ukupnom poretku i 3. mjesto u Mini Kupu Istarske Županije, Antonio Kos zauzeo je 26., Andrea Batelić 28. mjesto. Alessia Juričić i Filip Smoković na svojoj prvoj regati zauzeli su 33. i 34. mjesto.

 

JK Kvarner

 

 

viktor kulić golja manola miletić jk kvarner rabac jk kvarner