Vikend u Kinu Labin započinje s projekcijom hrvatskog filma Slatka Simona

Vikend u Kinu Labin započinje s projekcijom hrvatskog filma Slatka Simona

8.2.2024. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Vikend u Kinu Labin započinje s projekcijom Slatka Simona, hrvatskog filma koji istražuje mračno područje seks operatera te tko se točno skriva iza slatkorječive Simone. Uzbudljivi triler smješten u zavaravajući svijet cyber-sexa pokazuje također koliko je moguća ljubav u virtualnim svemirima. U filmu, nastalom u produkciji Ivana Maloče (Interfilm), glavne uloge igraju Maja Jurić, Tina Keserović, Toma Medvešek i Jerko Marčić. Projekcija filma je zakazana za četvrtak 8.2. u 19:00.

 

U petak 9. i nedjelju 11. veljače Kino Labin donosi dva filma! U petak s početkom u 18:00, očekuje vas dječji film Škola čarobnih životinja 2. Film prati protagoniste Idu i Bennija koji pohađaju školu Winterstein, koja nije obično mjesto, i koji se moraju udružiti sa svojim čarobnim životinjskim prijateljima kako bi riješili zagonetku tajanstvenih rupa koje se pojavljuju na školskom imanju. Nakon Škole čarobnih životinja, slijedi remake popularne komedije Opasne djevojke. S početkom u 20:00, ne propustite povratak u North Shore srednju školu, gdje ekipu popularnih Plastika vodi Regina, a njezinu titulu kraljice škole izazove Cady, nova učenica u školi.

 

Dok u subotu 10.2. neće biti projekcija, ove nedjelje 11. veljače moći ćete uhvatiti filmove koje ste propustili pogledati u petak. Početak projekcije Škole čarobnih životinja je zakazan za 17:00 dok će se u glazbenoj komediji Opasne djevojke moći uživati u 19:00.

 

Dobrodošli u Kino Labin!

 

Pratite nas na webu (www.uciliste-labin.hr) ili na društvenim mrežama te saznajte novosti oko programa u Kinu Labin.


kino labin slatka simona pou labin film